Deltag digitalt...

Boblberg, logo

Boblberg - fællesskaber i Furesø

På Boblberg kan du finde nye fællesskaber – eller skabe dine egne. Her inspireres du til at dele dine interesser, og måske får du endda lyst til at opsøge andres. Det er et uformelt forum, hvor det ikke handler om at opstille et perfekt billede, og det er hverken nødvendigt med billede eller en profiltekst. I stedet er Boblberg et sted, hvor du har en unik mulighed for at finde andre, der står i samme situation som dig, og leder efter det samme.

Citizenlab - din holdning til udviklingen af Furesø

Hvad synes du egentlig? I en travl hverdag kan det være svært at nå at deltage i borgermøder, udvalg og workshops. Men på Citizenlab kan du give dit besyv med digitalt, hvis du vil være med til at udvikle kommunen.

Furesø Rådhus, Foto Furesø Kommune

Høringer, tilladelser og dispensationer

Her finder du en samlet oversigt over de høringer, tilladelser og dispensationer, hvor du har mulighed for at få indflydelse.

Aktuelle byudviklingsprojekter

Skitse, Farum Bytorv Projekt, To Etaper

Udvidelse af Farum Bytorv

DADES, som ejer Farum Bytorv, og Furesø Kommune er blevet enige om en model for udvikling af parkeringsarealet nord for Farum Bytorv. En udvidelse af…

EXT 002 02

Frederiksborgvej 3-5

Det kommende byggeri vil udgøre ca. 8.000 m2, primært boliger inklusive fælleslokaler mv. fordelt på 14 rækkehuse i den gamle skole og ca. 60 familie-…

Nyheder fra Furesø

Farverige Furesø 2019 (10 Of 11)
Pressemeddelelse

Hvem skal have årets integrationspris?

Kender du en, som gør en særlig indsats for integrationen i Furesø Kommune? Så kan du igen indstille kandidater til integrationsprisen.

Billedskole
Pressemeddelelse

Giv dit bud på Furesø Idrætstalenttilbuds nye logo

Furesø Idrætstalenttilbud søger din hjælp i udviklingen af et nyt logo til brug af både kommunen og de foreninger, som er tilknyttet tilbuddet.

Farverige Furesø
Nyhed

Hvem fortjener Furesø Integrationspris 2021?

Kender du én, der gør en særlig indsats for integrationen i Furesø Kommune.