Byggeri og projekter

Velkommen til bygge- og miljøafdelingen. Her kan du finde ud af, hvordan du søger om byggetilladelse og hvad, du skal være opmærksom på.

Her kan du læse om, hvordan du søger om byggetilladelse og hvad, du skal være opmærksom på. Du kan finde vejledninger og relevante links til andre myndigheder, lovgivning og meget mere. Du kan også læse om BBR-meddelelser, vores elektroniske byggesagsarkiv og gebyrer.

Vær opmærksom på, at byggearbejde er omfattet af teknisk lovgivning og dokumentationskrav. Er byggeriet omfattende, kan det være en fordel at alliere sig med en professionel rådgiver. Det er bl.a. krævende at afslutte en byggesag, da du som bygherre skal dokumentere en lang række forhold. Er du i løbet af byggeriet ikke opmærksom på disse dokumentationskrav, kan det blive dyrt og besværligt at få afsluttet byggesagen.

Byggeri, Renovering, Hus

Skal du bygge om?

En tilbygning kræver som regel en byggetilladelse. Men en ombygning, hvor boligen ikke udvides, kræver ikke en byggetilladelse. Læs mere om reglerne h…

Nybyggeri

Ny garage eller et udhus i haven?

Størrelsen af din nye garage og øvrige skure og drivhuse på din grund afgør, om du skal have byggetilladelse. Læs mere her.

Rækkehuse, Lokalplaner

Er din bolig omfattet af en lokalplan?

Lokalplaner og servitutter kan have bestemmelser om, hvordan dit byggeri skal se ud. Læs mere om lokalplaner her.

Hammer, Skruetrækker Mm

Værd at vide om byggeri

Få svar på typiske spørgsmål eller lær de svære fagord at kende i byggeordbogen.

Seneste nyheder om byggeri
Nybyggeri
Pressemeddelelse

Byggesager bliver hurtigere behandlet

Hen over påske fortalte Furesø Avis om sagsbehandlingstiden på byggesager.

Åbent Hus Byggeri 28/04
Pressemeddelelse

Stor spørgelyst til åbent hus om byggeri

Furesø Kommune vil gøre det nemmere at gå fra byggetanker til færdig carport eller tilbygning. Derfor afhold kommunen den 28. marts åbent hus for de b…