Skip til hoved indholdet

Kulturporten - nyt etagebyggeri

Etagebebyggelsen er en randbebyggelse med op til 90 lejligheder. Bebyggelsen udformes med skråtage i forskellige vinkler og med parkeringskælder under bebyggelsen. Byggeriet bliver markant, og det vil skabe sammenhæng og flow mellem områdets kulturtilbud og friarealer med grønne stier, spændende byrum og en indgang ind til kultur- og handelslivet.

Byggeriet Kulturporten ligger op til Farums travleste trafikkryds ved Frederiksborgvej/Stavnsholtvej, der er et knudepunkt for hele byen. Tusinder af borgere passerer hver dag - enten i bilen eller for at stille cyklen og tage bussen på vej til arbejde. Andre passerer lyskrydset for at komme ned til Farum Bytorv, Farum Kulturhus eller ud til Marie Kruses Skoles Gymnasium.

Byggeriet vil foregå i følgende periode: Ca. Medio 2023 til ca. primo 2025.

Området er omfattet af Lokalplan 146 som blev vedtaget den 25. november 2020 og Lokalplan 146.1 (tillæg) som blev vedtaget den 28. juni 2023. 

Få svar på dine spørgsmål

Vil du vide mere om byggeriet, er du velkommen til at kontakte bygherren Sophienberg på tlf. 39106000 eller mail info@sophienberg.com

Spørgsmål til Furesø Kommune kan rettes til Center for By og Miljø. Se kontaktoplysninger nederst på denne side.

Der kommer parkeringskælder til beboerne i de nye ejendomme i Kulturkvarteret. Når byggeriet er færdigt, kommer også cirka 40 offentlige parkeringspladser - herunder mindst én handicap-parkering på arealet, hvor Musikhuset har stået indtil nu. Indtil da, bliver arealet brugt af bygherren Sophienberg.

Det forventes, at der er 90 boliger i Kulturporten. For at komme på en interesseliste til kan man skrive til: info@sophienberg.com 

Kontakt

Center for By og Miljø

Stiager 2
3500 Værløse

Ring til os

Abonner på nyt fra furesoe.dk

Opret dit abonnement her

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback