Furesøungepanel

Hvad skal der ske i din by?

Som en del af Furesø Ungepanel kan du være med til at lave sjove aktiviteter og events, koncerter, festivaler og turneringer. Men du kan også blive inviteret med til vigtige politiske møder, hvor du sammen med andre unge skal sikre, at Furesø er et fedt sted at bo, når man er ung. På denne side kan du læse om ungepanelets arbejdsområder og finde kontaktoplysninger, hvis du vil vide mere.

Om Furesø Ungepanel
 • Det laver vi

  Furesø Ungepanel består af frivillige. Så du kan være med, når du har lyst og tid, og når du føler for at gøre noget for dig selv og andre unge.

  Vi mødes en gang om måneden i UKH på Ballerupvej 31. Her planlægger vi blandt andet arrangementer som Comedy Café, fredagscafé, koncerter og graffitiworkshop. Her er hyggen og vores ungemiljø i fokus.

  Ud over arrangementerne sker det også, at vi bliver spurgt til råds eller inviteret til politiske møder af politikerne i kommunen. Vi beslutter fra gang til gang, om det har relevans for os, og hvem der har lyst til at deltage.

 • Sådan bliver du en del af FUP

  Alle mellem 14 og 25, som bor i Furesø Kommune, kan blive en del af Panelet. Vi holder til i UKH (Ungekulturhuset) på Ballerupvej 31, 3500 Værløse, hvor man kan komme forbi, når Huset holder åbent.

  Furesø Ungepanel holder et fast åbent månedsmøde, hvor alle er velkomne til at deltage.

  Så hvis du gerne vil være en del af Ungepanelet eller høre mere om det, så kig forbi UKH eller kontakt ungekoordinatoren. 

  Du finder kontaktinformationer nederst på siden.

Om Furesø Ungepanel
 • Hvem er vi

  Furesø Ungepanel består af frivillige. Så du kan være med, når du har lyst og tid, og når du føler for at gøre noget for dig selv og andre unge.

  Vi mødes en gang om måneden i UKH på Ballerupvej 31. Her planlægger vi blandt andet arrangementer som Comedy Café, fredagscafé, koncerter og graffitiworkshop.

  Her er hyggen og vores ungemiljø i fokus!

  Se film om os her.

 • Hvor er vi?

  Ungepanelet befinder sig i UKH (Ungekulturhuset) på Ballerupvej 31, 3500 Værløse, hvor vi som oftest også afholder vores arrangementer.

  Ungekulturhuset er kun til os og har køkken, stort fællesareal med storskærm og højtaleranlæg, lydstudie og pool-bord i kælderen.

  Huset holder åbent flere gange om ugen, hvor alle kan komme forbi.

  Se vores åbningstider på Facebook, Instagram eller Google Maps.'

  Se kort præsentation af UKH her.

 • Medlemskab

  Alle medlemmer i panelet skal være mellem 14 og 25 år på det tidspunkt, hvor de bliver en del af panelet.

 • Møder

  Fast månedsmøde.

 • Vores events og aktiviteter

  Vi laver mange store og små events i Furesø Ungepanel. Vi har fx lavet Jesu Brødre koncert, fredagsbar, Comedycafé, ølbrygningsworkshop, filmaftner, batik og hvidløgsbrød, smykkeworkshop, graffitiworkshop, croquis, pokerturneringer og meget mere.

  Følg med på Instagram! @UKHFuresø

  Vi laver hele tiden nye events, og vi er altid klar på fede nye ideer. Så skriv endelig, hvis du har idéer eller lyst til at være med til at lave andre events sammen med Ungepanelet.

Kontakt

Furesø Ungepanel

Ungekoordinator Anne-Mette Olsen
E-mail: ammo@furesoe.dk 
SMS: 7216 4562
Link til Facebook
Instagram: @FuresøUngepanel

 

Del: