Skip til hoved indholdet
    Hjem Politik Råd, nævn og bestyrelser Furesø Ungepanel

Furesø Ungepanel

Furesø Ungepanel (FUP) består af unge mellem 14 og 25 år, som alle på hver deres måde hjælper med at gøre Furesø til et federe sted at være ung. Vi holder til i vores helt eget hus og mødes mindst en gang om måneden i Ungekulturhuset på Ballerupvej 31.

Hvad skal der ske i din by?

Som en del af Furesø Ungepanel kan du være med til at lave sjove aktiviteter og events, koncerter, festivaler og turneringer. Men du kan også blive inviteret med til vigtige politiske møder, hvor du sammen med andre unge skal sikre, at Furesø er et fedt sted at bo, når man er ung. På denne side kan du læse om ungepanelets arbejdsområder og finde kontaktoplysninger, hvis du vil vide mere.

Om Furesø Ungepanel

Furesø Ungepanel består af frivillige. Så du kan være med, når du har lyst og tid, og når du føler for at gøre noget for dig selv og andre unge.

Vi mødes en gang om måneden i Ungekulturhuset (UKH) på Ballerupvej 31. Her planlægger vi blandt andet arrangementer som koncerter, fredagsbar, Comedycafé, ølbrygningsworkshop, filmaftner, batik og hvidløgsbrød, smykkeworkshop, graffitiworkshop, croquis, pokerturneringer og meget mere.. Her er hyggen og vores ungemiljø i fokus.

Ud over arrangementerne sker det også, at vi bliver spurgt til råds eller inviteret til politiske møder af politikerne i kommunen. Vi beslutter fra gang til gang, om det har relevans for os, og hvem der har lyst til at deltage.

 

Følg med på Instagram! @UKHFuresø

Vi laver hele tiden nye events, og vi er altid klar på nye, fede ideer. Så skriv endelig, hvis du har en idé eller har lyst til at være med til at lave events sammen med Ungepanelet.

Ungepanelet befinder sig i Ungekulturhuset (UKH) på Ballerupvej 31, 3500 Værløse, hvor vi som oftest også afholder vores arrangementer.

Ungekulturhuset er kun for unge og har køkken, stort fællesareal med storskærm og højtaleranlæg, lydstudie og pool-bord i kælderen.

Huset holder åbent flere gange om ugen, hvor alle kan komme forbi.

Se vores åbningstider på Facebook, Instagram eller Google Maps.

 

Alle mellem 14 og 25 år, som bor i Furesø Kommune, kan blive en del af Ungepanelet. Vi holder til i UKH på Ballerupvej 31, 3500 Værløse, hvor man kan komme forbi, når huset holder åbent.

Furesø Ungepanel holder et fast åbent månedsmøde, hvor alle er velkomne til at deltage.

Hvis du gerne vil være en del af Ungepanelet eller høre mere om det, så kig forbi UKH eller kontakt ungekoordinatoren. 

Du finder kontaktinformationer nederst på siden.

Se også

Object reference not set to an instance of an object.

Kontakt

Furesø Ungepanel


ammo@furesoe.dk 

Ring til os

Kontakt

Ungekulturhuset

Ballerupvej 31
3500 Værløse

Hold dig opdateret, og giv os feedback

Abonnér på nyt fra furesoe.dk

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback