Skip til hoved indholdet

Lun på kunst

Som optakt til skulpturparkens jubilæum i august 2024, afholder billedkunstner Karoline H. Larsen gratis workshops for skoler og dagtilbud i efteråret 2023 og foråret 2024. Alle workshops er bookede.

Lun på kunst - kunstworkshops

Billedkunstner Karoline H. Larsen udbyder kunstworkshops i skulpturparken. Med afsæt i skulpturerne og deres omgivelser arbejder vi med sanser, refleksion og dialog og deltagerne skal selv udtrykke sig kreativt. 

I efteråret afholdt kunstneren 24 workshops i september-oktober. Her deltog klasser fra  Solvangskolen, Stavnsholtskolen, Lille Værløse Skole, Hareskov Skole, Syvstjerneskolen og Søndersøskolen. Desuden deltog børn fra Børnehuset Atlantis, Røde Sol og Farum Sødal Børnehus. Hver workshop varer ca. halvanden time og tilpasses børnenes alder og klassetrin. Lun på kunst er gratis for skolerne, da projektet er støttet af Statens Kunstfond.

Tak til Statens Kunstfond for støtte til projektet Lun på Kunst.

Workshops i foråret

I foråret 2024 er der udbudt 30 kunstworkshops i perioden fra 9. april til 21. maj. De er alle booket, men hvis du vil høre mere om dem og eventuelt overvære et forløb, er du velkommen til at kontakte os på nedenstående mailadresse.

Workshops i jubilæumsugen

I dagene op til jubilæet afholdes workshops med fokus på dagtilbud. Vi opdaterer løbende her på siden om disse workshops.

Om kunstneren

Karoline H. Larsen er uddannet fra det Kongelige Danske Kunstakademi i København. Siden 2003 har hun forholdt sig kunstnerisk til menneskers bevægelser og leg i det offentlige rum. Det er både voksne, ældre, unge og børns hverdag, som hun gennem sine borgerinvolverende kunstværker sætter i spil på nye måder.

Læs mere om Karoline og hendes kunstprojekter her.

Billede fra Karoline H. Larsens projekt "Sans Billund"

Kontakt

Kultur

Stiager 2
3500 Værløse
Kultur@furesoe.dk

Ring til os

Abonner på nyt fra furesoe.dk

Opret dit abonnement her

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback