Skip til hoved indholdet

SOSU-elev i Furesø Kommune skal dyste ved DM i Skills 2024

For 2. gang vinder en sosu-elev fra Furesø Kommune regionsmesterskabet i Skills. 19-årige Karoline Lohse er klar til DM i Skills den 17.-20. april. Det er en fornøjelse at have Karoline som elev, fortæller hendes leder på Kornelhaven på Plejehjemmet Lillevang.

19-årige Karoline Lohse er i fuld gang med sin uddannelse som social- og sundhedsassistent og bliver færdig her i foråret 2024. Hun har været i praktik i Kornelhaven på Plejehjemmet Lillevang fra april til august 2023 og er her igen i sin afsluttende praktik frem til udgangen af februar 2024.


Vil nedlægge fordomme om sit fag

Karoline fortæller, at hun brænder for social- og sundhedsområdet og har tilmeldt sig Skills for at nedlægge fordomme om sit fag og vise andre unge, hvor blæret det er at bruge sine færdigheder hver dag i sit arbejde.


”Jeg elsker at koble teori sammen med praktiske færdigheder. Jeg har altid en faglig begrundelse for, hvad jeg gør, og hvornår jeg gør det. Jeg har tilmeldt mig SKILLS, da jeg gerne vil vise andre på min egen alder, og måske yngre, hvor blæret det er at bruge sine SKILLS hver dag i sit arbejde fx. omsorgsfuldhed, rutineret, ansvarsbevidst, elske at arbejde i teams og have en lyst til at gøre andres dag bedre. Jeg synes, at det er sjovt at udfordre mig selv og blive klogere i det fag, som jeg går mest op i. SKILLS betyder for mig, at jeg kan nedlægge fordomme og erstatte dem med viden omkring mit fag”, fortæller Karoline Lohse.


Fornøjelse af have sådan en elev

Majbritt Tiilgreen Jensen, der er leder i Kornelhaven på Plejehjemmet Lillevang, fortæller, at det har været en fornøjelse at have Karoline som elev.


”Karoline er helt særligt dygtig. Hun er meget stærk i sin faglighed og arbejder selvstændigt. Hun engagerer sig, er nysgerrig og har fuldt fokus på vores borgere. Hun fortæller, at hun er meget glad for at være her. Derfor har jeg selvfølgelig også spurgt hende, om hun har lyst til at blive ansat her, når hun slutter sin uddannelse dette forår. Jeg ønsker hende al held og lykke til DM i Skills”, fortæller Majbritt Tiilgreen Jensen, leder i Kornelhaven på Plejehjemmet Lillevang.


Det er 2. gang, at en elev fra Furesø Kommune vinder regionsmesterskabet i Skills.


DM i Skills 17.-20. april

DM i Skills 2024 finder sted onsdag den 17. til lørdag 20. april 2024 på Dyrskuepladsen i Roskilde. Vinderne kåres på scenen lørdag den 20. april 2024 kl. 12-16. Der er gratis adgang. Læs mere om DM i Skills og se programmet her.


Fakta: Hvad er Skills

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste. DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Bliv sosu-elev

Bliv sosu-elev i Furesø

Drømmer du om at gøre en forskel for dine medmennesker? Har du interesse for sundhed? Så søg stilling som social- og sundhedselev i Furesø Kommune

Få job som sosu i Furesø

Bliv SOSU i Furesø Kommune og bliv en del af et fagligt fællesskab med stort ansvar og at støtte og pleje ældre medborgere til at leve et sundt, aktivt og selvstændigt liv.

Kontakt

Center for Sundhed og Seniorliv

Stiager 2
3500 Værløse

Ring til os

Abonner på nyt fra furesoe.dk

Opret dit abonnement her

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback