Skip til hoved indholdet

Erfarne chefer valgt til velfærdscentre i Furesø

Sara Birch Claces og Helle Winther Dahl er fra 1. august nye centerchefer i Furesø Kommune. De bliver chefer for hhv. Center for Børn og Voksne og Center for Sundhed og Seniorliv.

Velfærdsdirektør i Furesø Kommune Karen Nørskov Toke byder velkommen til to erfarne centerchefer, der begynder i Furesø Kommune den 1. august.

Sara Birch Claces bliver chef for Center for Børn og Voksne, der bl.a. har ansvar for specialiserede indsatser for både børn, unge og voksne og myndighedssager fx anbringelser. Helle Winther Dahl bliver chef for Center for Sundhed og Seniorliv, der varetager opgaver inden for hele ældre- og sundhedsområdet, herunder plejecentre, hjemmepleje og genoptræning.

”Vi er glade for at byde Sara Birch Claces velkommen som chef for Center for Børn og Voksne. Sarahar bred erfaring fra chefstillinger inden for det specialiserede børne- og voksenområde. Hun har den viden og drive, der skal til for at stå i spidsen den nødvendige udvikling af det specialiserede område” siger Karen Nørskov Toke.

Sara Birch Claces er uddannet socialrådgiver, cand.scient.adm fra RUC og har en master in Public Governance. Hun kommer fra en stilling som leder af PPR i Solrød Kommune og har tidligere været socialchef i Rødovre og Dragør kommuner.

”Jeg glæder mig meget til at starte i Furesø og til at lære ledere og medarbejdere at kende. Vi er i en tid, hvor vi skal levere velfærd ud fra mottoet ”mere for mindre”. For mig handler det meget om faglig og økonomisk bæredygtighed, at turde prioritere og dermed sige ”det skal vi ikke”. Desuden handler det for mig ikke kun om individuelle kompetencer, men om rummelige fællesskaber. For mig som leder lægger jeg meget vægt på dialog og at være inddragende. Jeg tror på, at sammen er vi stærkest,” siger Sara Birch Claces.

“Samtidig er vi så heldige, at vi får Helle Winther Dahl med på holdet som ny centerchef i Center for Sundhed og Seniorliv. Helle har lang ledelseserfaring og stor viden om faglighed og organisering af sundheds- og ældreområdet.  Ældreområdet står over for udfordringer i de kommende år, hvor vi får flere ældre og samtidig har svært ved at rekruttere tilstrækkeligt personale. Så jeg er glad for at få en stærk og erfaren chef ombord, som kan sikre, at vi også i fremtiden kan tage godt vare på kommunens ældre,” siger Karen Nørskov Toke.

Helle Winther Dahl er uddannet sygeplejerske, har en master i offentlig ledelse og kommer fra en stilling som professionschef i Dansk Sygeplejeråd. Hun har tidligere bl.a. været ældrechef i Nordfyns Kommune.  

”Efter 4 år i Dansk Sygeplejeråd glæder jeg mig til at komme tilbage til en stilling tæt på borgerne. Sundheds- og seniorområdet står overfor nogle spændende forandringer i fremtiden. Jeg glæder mig til sammen med ledere og medarbejdere at være med til at etablere de borgernære teams, omstille det nære sundhedsvæsen og implementere velfærdsteknologi. Som leder lægger jeg stor vægt på, at der er kvalitet i de ydelser borgerne modtager, høj grad af patientsikkerhed, og at vi har et godt arbejdsmiljø”, siger Helle Winther Dahl.

Begge centerchefer begynder i Furesø Kommune den 1. august 2023.

Kontakt

Personaleafdelingen

Stiager 2
3500 Værløse

Ring til os

Abonner på nyt fra furesoe.dk

Opret dit abonnement her

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback