Skip til hoved indholdet

Børn og unge får én digital indgang i kommunen

Ny side på Furesø Kommunes hjemmeside skal gøre det nemt for Furesøs børn at finde hjælp, hvis livet er svært fx på grund af alkohol eller vold i hjemmet.

Det skal være nemt for børn og unge at finde vej til hjælp i kommunen, når de har behov for vejledning eller støtte. Derfor har Furesø Kommune, ligesom alle andre kommuner i landet, oprettet en side til børn og unge på kommunens hjemmeside furesoe.dk. Her får børn og unge viden om deres rettigheder og hvem, de kan kontakte, hvis de fx bliver udsat for vold, eller de voksne i hjemmet drikker for meget alkohol.

Det er i forbindelse med den nye Barnets Lov, at alle kommuner er blevet bedt om at oprette én indgang for børn og unge på hjemmesiden.

Hasan Yilmaz (A), der er formand for Handicap, Social og Psykiatri, glæder sig over forandringen.

”Med en ny indgang på hjemmesiden, der er målrettet børn og unge, giver vi børn og unge mulighed for selv at kontakte en børne- og ungerådgiver, hvis de har det svært. Jeg håber, at de vil gøre brug af den, så vi kan hjælpe dem og deres forældre med at komme på rette vej”, siger Hasan Yilmaz (A), formand for Handicap, Social og Psykiatri.

På hjemmesiden kan børn og unge også finde kontaktoplysninger til organisationer som Børns Vilkår, Sexlinien, TUBA, Girltalk og Headspace, hvis de har brug for at tale om specifikke problemstillinger som kærestesorger, konflikter i familien, seksualitet osv.

Hjemmeside rettet mod børn og unge

Få hjælp fra voksne eller lær dine rettigheder at kende.

Kontakt

Center for Børn og Voksne

Stiager 2
3500 Værløse

Ring til os

Abonner på nyt fra furesoe.dk

Opret dit abonnement her

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback