Skip til hoved indholdet
    Hjem Erhverv Life Science Living Lab Life Science Living Lab for virksomheder

Life Science Living Lab for virksomheder

Er jeres virksomhed interesseret i at afprøve nye produkter inden for life science og velfærdsteknologi?

I  den virksomhedsrettede del af partnerskabet for kommunal velfærdsinnovation kan virksomheder få adgang til at udvikle og afprøve produkter og løsninger på de konkrete behov og problemer, som medarbejdere og borgere i den kommunale velfærdssektor støder på i dagligdagen.

Vi arbejder primært med løsninger og teknologier, der løser de nuværende og fremtidige udfordringer inden for sundhed og velfærd. Der afprøves med henblik på udvikling af løsninger og produkter – ikke på salg, da det kræver udbud.

Få input til dine løsninger fra brugere og fagpersoner

Samarbejdet giver jeres virksomhed mulighed for at teste løsninger og implementere dem sammen med brugere og medarbejdere i virkelige rammer. Dette kan indbefatte adgang til feedback fra borgere, som kan give jeres viden om skaleringspotentialet i jeres løsning. Vi har også adgang til at samarbejde med studerende fra vidensinstitutioner som DTU, Københavns Professionshøjskole og SOSU H.

Vil du være med til at fremtidssikre den offentlige velfærdsindsats?

Så indsend dit projekt til partnerskabet.

Når du har indsendt dit projekt, modtager du en kvittering.

Cirka en gang hver måned screener vi de indkomne ideer. På den baggrund tager vi en dialog med det fagområde, hvor løsningen kan være relevant at arbejde med. Ud fra denne forundersøgelse vurderer vi, om der kan være et potentiale for forbedringer, nyudvikling eller effektiviseringer i arbejdsgangene eller servicen til vores borgere. 

Den daglige drift af fagområdet skal køre sideløbende med innovationsprojekterne. Derfor beder vi om din forståelse for, hvis der er gode ideer, vi ikke har ressourcer til at få testet af.

Matchmaking med virksomheder

Når en kommune har identificeret et behov for at afprøve teknologier og løsninger på et fagområde, inviterer Life Science Living Lab’et virksomheder ind til at præsentere deres løsninger og forslag til projekter.
Hvis du vil holdes orienteret om aktiviteter i Life Science Living Lab Furesø, kan du abonnere på nyt fra Life Science-projektet.  

Object reference not set to an instance of an object.

Kontakt

Innovationssamarbejder og velfærdsteknologi

Stiager 2
3500 Værløse
Udvikling@furesoe.dk

Ring til os

Kontakt

Ledelsessekretariatet

Stiager 2
3500 Værløse

Ring til os

Hold dig opdateret, og giv os feedback

Abonnér på nyt fra furesoe.dk

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback