Skip til hoved indholdet
    Hjem Erhverv Life Science Living Lab Life Science Living Lab for kommuner

Life Science Living Lab for kommuner

Samarbejde mellem kommuner om velfærdsinnovation handler om at finde offentlige-private løsninger (OPI), som afhjælper fremtidens kommunale udfordringer inden for sundhed og velfærd. Målet er, at vi i kommunerne i fællesskab kan afdække behov og afholde fælles aktiviteter, som udvikler OPI-projekter med virksomheder og vidensinstitutioner samt får skabt viden om løsninger på tværs af kommuner.

I Life Science Living Lab’et har vi fokus på at udvikle en simpel OPI-model. Modellen skal styrke mindre kommuner og kommuner med få ressourcer i at løfte OPI-projekterne i egen organisation.

Som deltagende kommune får I hjælp og sparring til at gennemføre jeres OPI-projekter. Vi deler også viden og erfaringer på tværs af kommunerne.

”Vi oplever i kommunerne, at vi står meget hver for sig, selv om vi skal finde løsninger på de samme problemer og udfordringer. Derfor vil vi gerne starte samarbejdet mellem kommunerne allerede inden, virksomhederne kommer på banen og tilbyder deres løsninger. På den måde kan vi samarbejde om udvikling, ressourcer og dele erfaringer, når de rigtige løsninger skal ud og afprøves blandt borgere og personale”

Ole Bondo Christensen, borgmester, Furesø Kommune

Kontakt

Innovationssamarbejder og velfærdsteknologi

Stiager 2
3500 Værløse
Udvikling@furesoe.dk

Ring til os

Hold dig opdateret, og giv os feedback

Abonnér på nyt fra furesoe.dk

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback