Find dygtige medarbejdere gennem Jobcenter Furesø

Jobcenter Furesø har stor erfaring med at rådgive og matche ledige kandidater til virksomheder. Vi har kontakt med jobsøgere fra stort set alle brancher og har stor viden om arbejdsmarkedet og om jobsituationen i lokalområdet og Region Hovedstaden.

Jobcenter Furesø har et fast ugentligt rekrutteringsforløb, hvor ledige gennem en håndholdt indsats bliver sat i forbindelse med virksomheder med behov for arbejdskraft.

Med afsæt i jeres virksomheds behov, udvikling og vækst, kan vi sammen finde ud af, hvilke profiler I mangler. Det koster ikke noget at rekruttere gennem os. Efter aftale - og evt. besøg i virksomheden - undersøger jobcentret det antal kandidater, som vi aftaler, og virksomheden står efterfølgende for den egentlige jobsamtale.

Virksomhederne sparer en masse tid med at læse ansøgninger. Virksomhedskonsulenten i jobcentret tager også gerne en indledende samtale med den ledige om det konkrete job, før den egentlige samtale i virksomheden. På den måde sikrer vi os det bedste match.

Denne video viser, hvordan virksomheder kan gøre brug af Jobcentret Furesø i forhold til rekruttering.

Præsentation af Jobcenter Furesø

Kontakt

Furesø Jobcenter

Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Tlf.: 7235 5100

Åbningstider
Telefon og ekspedition
Mandag til onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-14

Virksomhedsteam

Hvedemarken 3-5
3520 Farum

Tlf.: 7235 5100