Skip til hoved indholdet

Tirsdagsrekruttering

Hver tirsdag tilbyder jobcentret hjælp til rekruttering af nye medarbejdere

Jobcentret har et enkelt rekrutteringskoncept, der benyttes af flere og flere lokale virksomheder. Hvis I som virksomhed ønsker at rekruttere igennem jobcentret, er I altid velkomne til at henvende jer til virksomhedsteamet i jobcentret med en eller flere stillinger, som I ønsker at besætte. Jobcentret står for hele planlægningen af forløbet og aftaler med jer hvor mange kandidater, I ønsker at møde.

Hvordan foregår rekrutteringen?

Med afsæt i virksomhedens behov drøfter jobcentret og virksomheden hvilke profiler, der vil være relevante at indkalde til samtale.

Virksomhedsteamet udsøger herefter en række kandidater, der har en relevant profil. Virksomhedskonsulenten i jobcentret tager også en indledende samtale med den ledige om det konkrete job, før den egentlige samtale med virksomheden. Virksomhedskonsulenten screener særligt kandidaterne i forhold til faglighed, motivation og om jobcentret vurderer, at kandidaten matcher virksomhedens kultur.

Endelig afholder virksomheden - ofte i samarbejde med jobcentret – en kort screeningssamtale med de ledige kandidater. Herefter vælger virksomheden den eller de kandidater, den ønsker at se til en uddybende samtale eller ansætte. Denne screening af kandidaterne tager kun et kvarter, således at virksomheden kan nå at se fire kandidater på en time.

Overordnet set bruger en virksomhed ca. 2 timer på at vælge en ny medarbejder.

Hvad er fordelene ved at rekruttere gennem jobcentret?

  • I sparer tid og ressourcer.
  • Ofte bliver der skabt vellykkede match mellem virksomheder og kandidater.
  • Kandidaterne kan starte i jobbet med samme, og er lokale. De har altså ikke lang transporttid, og kan derved være nemmere at fastholde.

Jobcentret har kontakt med ledige fra stort set alle brancher og med meget forskellige baggrunde og kompetencer. Jobcentret har desuden stor erfaring med at matche ledige kandidater og virksomheder - hvert år besætter jobcentret flere hundrede jobordrer hos lokale virksomheder.

Kontakt

Virksomhedsteam

Stiager 2
3500 Værløse

Ring til os

Kontakt

Jobcenter Furesø

Stiager 2
3500 Værløse

Ring til os

Åbningstider

Abonner på nyt fra furesoe.dk

Opret dit abonnement her

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback