Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Dagtilbud, skole og unge Dagtilbud Kommunale dagtilbud Integrerede institutioner Børnehuset Hjertet

Børnehuset Hjertet

Børnehuset hjertet er et multikulturelt børnehus for både børn fra Ukraine og Danmark. Der er en vuggestuegruppe og en børnehavegruppe samt en legegruppe for børn der afventer opholdstilladelse. Hjertet er rammen om forskellige aktiviteter for familier der fremmer integration til det danske samfund.

Om Børnehuset Hjertet

Pædagogikken vil tage udgangspunkt i rutinerne, børnenes leg og fællesskab og temaer der følger årets gang. Vi har madordning, og børnene inddrages i opgaver omkring madlavning og måltiderne. Vores børnesyn tager udgangspunkt i, at alle børn har potentiale og når de øver sig i at mestre livet, opmuntrer vi dem. Det pædagogiske personale tager børnenes synspunkter, initiativer og løsningsforslag alvorligt. Vi skal udforske verden sammen.

Vi vil arbejde dedikeret med den styrkede pædagogiske læreplan, hvor nøgleord som LEG og BØRNEPERSPEKTIV fungerer som skal være omdrejningspunkt for hele vores praksis. Her vil vi have særligt fokus på at skabe tryg tilknytning, at følge barnets spor og justerer os efter børneperspektivet – Vi vil arbejde ud fra mantraet at lære at være i det nære

I Børnehuset Hjertet vil vi give små børn store muligheder. Vi vil inddrage en bæredygtig tænkning i vores praksis, både ift. affaldssortering og brug af natur- og genanvendelige materialer i børnehøjde. Men også ift. den indre bæredygtighed, som vi gerne vil fremhæve som et værdifuldt perspektiv ind i barnets syn på livet. Vi vil vække barnets nysgerrighed for naturen og miljøet i deres nærmiljø og inddrage dem i de muligheder som lokalområdet byder på. – Og så er vi optaget af at give børnene kropslige oplevelser og erfaringer, som de tilegner sig gennem legende aktiviteter, de både selv finder på, og som er vokseninitierede.

Vores børnehus ligger for enden af vejen Alfred Sørensensvej 4, 3520 i Farum, lige ved Farum sø. Det giver enestående muligheder for oplevelser i naturen, både på legepladsen og på den anden side af hegnet.

I Furesø Kommune føres der et anmeldt pædagogisk tilsyn hvert andet år. Forvaltningen gennemfører uanmeldte tilsynsbesøg ved behov. Det kan ske på baggrund af en henvendelse fra forældre, ansatte i dagtilbuddet eller fra forvaltninger og øvrige samarbejdspartnere.

Tilsynsrapport Hjertet 2023

Tilsynsrapport Hjertet 2022

Læs om rammerne for Tilsyn i dagtilbud

Kontakt

Børnehuset Hjertet

Alfred Sørensens vej 4
3520 Farum
jgj@furesoe.dk

Ring til os

Åbningstider

Dagtilbudsleder Jeanette Gjøl

Hold dig opdateret, og giv os feedback

Abonnér på nyt fra furesoe.dk

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback