Brevstemmer
 • Hvor kan jeg brevstemme?

  I Furesø Kommune kan du brevstemme i Borgerservice i Farum uden tidsbestilling og i Borgerservice i Værløse ved at bestille tid hjemmefra eller ved fremmøde. Uden forudgående tidsbestilling må der dog forventes længere ventetid. 

  Åbningstider

  Furesø Rådhus

  Fra mandag den 24. –  28. oktober 2022.
  Mandag – fredag kl. 12.00 – 16.00.
  Husk at medbringe legitimation f.eks. kørekort eller sundhedskort.

  Farum Bibliotek & Borgerservice 

  Fra tirsdag den 11. oktober - 27. oktober 2022.
  Mandag til fredag  kl. 10.00 – 17.30. Lørdag kl. 10.00 – 14.00.
  Fredag 28. oktober 2022 kl. 10.00 - 16.00
  Husk at medbringe legitimation f.eks. kørekort eller sundhedskort.

  Værløse Bibliotek & Borgerservice 

  Fra tirsdag den 11. oktober - 28. oktober 2022.
  Der kan brevstemmes i Bibliotek & Borgerservice ved at bestille tid.
  Husk at medbringe legitimation f.eks. kørekort eller sundhedskort.

  Hvem kan brevstemme?

  Alle kan brevstemme. Du kan også brevstemme flere gange, hvis du f.eks. har fortrudt dit første valg. Det vil altid være den sidst afgivne brevstemme, der tæller.

  Hvis du har brevstemt, kan du ikke også stemme på valgdagen. Husk at medbringe legitimation f.eks. pas, kørekort eller sundhedskort

 • Stem i eget hjem

  Hvis du er syg, eller på anden måde fysisk ikke er i stand til at forlade dit hjem, kan du søge om at brevstemme hjemmefra. Modtager du hjemmepleje eller sygepleje vil de hjælpe dig med, hvordan du skal gøre. 

  På dagen, hvor du skal afgive brevstemme, vil der komme 2 personer hjem til dig. Har du brug for hjælp til at afgive din brevstemme, kan de hjælpe dig, men du har også mulighed for selv af udpege en person. Stemmemodtagerne har tavshedspligt.

  Fra torsdag den 6. oktober - torsdag den 20. oktober, kl. 1800 kan du ansøge om at brevstemme i eget hjem. Du kan finde blanket til ansøgning om at brevstemme i hjemmet her.

  Du kan enten ringe til Borgerservice på 7235 4000 og få en tid med det samme til, hvornår brevstemmemodtagerne besøger dig, eller du kan indsende en blanket, som du kan finde på hjemmesiden her når vi modtager den fra ministeriet. 

  Får du besøg af Furesø Kommunes hjemmepleje, har de blanketter du kan udfylde, eller de kan hjælpe med at ansøge for dig pr. telefon.

  Det er planlagt, at kommunens brevstemmemodtagere tager ud i hjemmene i perioden 17. - 28. oktober. Du vil modtage besked fra Borgerservice om, hvornår du får besøg. 

 • Stem på plejehjem, sygehuse m.m.

  Beboere på kommunens plejehjem, plejecentre mv. vil få besøg af kommunens brevstemmemodtagere i uge 42.  Vælgere, der er indlagt på sygehuse, har mulighed for at brevstemme. Personalet på sygehuset vil foretage det fornødne. Indsatte i fængsler kan brevstemme, hvor også personalet vil foretage det fornødne. 

 • Yderligere information om brevstemmer

  Hvis du ønsker nærmere oplysninger, kan du henvende dig til Borgerservice på tlf. 7235 4000 eller læse om det på ministeriets hjemmeside.

Hjælpemidler ved afstemning

Har du brug for hjælpemidler, når du skal stemme?

Seneste nyt om valg
Foto af Folketinget
Nyhed

Folketingsvalg: Overflytning til andet valgsted

Ønsker du på grund af handicap eller nedsat førlighed at stemme på et andet valgsted end dit eget, kan du søge om det. Ansøgning skal ske senest manda…

Brevstemme Wayfinding I Borgerservice
Nyhed

Folketingsvalg 1. november

Fra den 24. oktober kan du brevstemme i Furesø Kommune

Kontakt

Valgkontoret

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7216 4026
E-mail: valg@furesoe.dk

Del: