Skip til hoved indholdet

Velkommen til Furesø

Vil du have det bedste af to verdener? Så flyt til Furesø

I Furesø Kommune er du tæt på både naturen og på hovedstadens pulserende liv, og uanset hvor du bor, er der bare 3 minutter til nærmeste skov, sø eller park. Det er noget helt særligt, og Furesø er da også et af landets mest attraktive steder at slå sig ned.

Vi har rundet de 40.000 indbyggere, og vi bliver stille og roligt flere de kommende år. Fremgangen skyldes ikke mindst de mennesker, der allerede bor her. En undersøgelse blandt landets kommuner viser nemlig, at 95 % af Furesøs egne borgere vil anbefale kommunen til andre. Årsagen er bl.a. tilfredshed med kommunens service – her ligger vi som den sjettebedste kommune i landet. Derudover er vi blandt Region Hovedstadens mest erhvervsvenlige kommuner, og vores skoler ligger i top 5.

Ved siden af naturen er kulturen vigtig for os i Furesø. Over hele kommunen ligger der gallerier, museer, biblioteker og kulturhuse, og i Furesø er vi nærmest danmarksmestre i foreningsdeltagelse set i forhold til antallet af indbyggere.

Bredden og rummeligheden er vigtig for os, men vi insisterer også på god plads til høje ambitioner. I Furesø Kommune finder du nogle af landets bedste idrætsklubber inden for bl.a. fodbold, og også i badminton, basket, sejlsport, ski, løb, svømning og roning har vi atleter, der sætter sig høje mål og henter guldet hjem.

Det går godt i Furesø, men vi slækker ikke på arbejdsindsatsen. Tværtimod. Vi arbejder målrettet på at udvikle boligområder og bycentre, og vi vil fortsat sikre stærke og varierede tilbud til vores børn og unge. Også ældreboliger og plejecentre har vores fokus, og der er altid mere at gøre i forhold til veje, bygninger og anlæg. Vi arbejder for en bæredygtig udvikling, hvor hensynet til naturen og arkitektonisk kvalitet står i højsædet. I Furesø lægger vi vægt på familieliv i stærke fællesskaber med aktive borgere som bærende kræfter. Den vision lever i bedste velgående, og der sker så meget, at vi slet ikke kan fortælle det hele her. Kom og vær med!

Detailhandel i Furesø

Farum Bytorv

Centret har mere end 40 butikker med alt fra dagligvarer til tøj og skønhedspleje.

Værløse Bymidte

Værløse Bymidte har over 50 butikker, seks spisesteder og en biograf

Smag på Nordsjælland

Eventkalenderen er fyldt med fantastiske, kulinariske oplevelser baseret på skønne lokale råvarer.

Farum Hovedgade

På Farum Hovedgade finder du skønne dagligvarebutikker, små nichebutikker med alt fra tøj til vin, caféer og spisesteder.

Få Furesøs velkomstavis med posten

Skal vi sende dig et gratis eksemplar af velkomstavisen? Bestillingsformularen åbner i et nyt vindue.

Abonner på nyt fra furesoe.dk

Opret dit abonnement her

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback