Her er du tæt på både naturen og på hovedstadens pulserende liv, og uanset hvor du bor, er der bare 3 minutter til nærmeste skov, sø eller park. Det er noget helt særligt, og Furesø er da også et af landets mest attraktive steder at slå sig ned.

Vi har rundet de 40.000 indbyggere, og vi bliver stille og roligt flere de kommende år. Fremgangen skyldes ikke mindst de mennesker, der allerede bor her. En undersøgelse blandt landets kommuner viser nemlig, at 95 % af Furesøs egne borgere vil anbefale kommunen til andre. Årsagen er bl.a. tilfredshed med kommunens service – her ligger vi som den sjettebedste kommune i landet. Derudover er vi blandt Region Hovedstadens mest erhvervsvenlige kommuner, og vores skoler ligger i top 5.

Ved siden af naturen er kulturen vigtig for os i Furesø. Over hele kommunen ligger der gallerier, museer, biblioteker og kulturhuse, og i Furesø er vi nærmest danmarksmestre i foreningsdeltagelse set i forhold til antallet af indbyggere.

Bredden og rummeligheden er vigtig for os, men vi insisterer også på god plads til høje ambitioner. I Furesø Kommune finder du nogle af landets bedste idrætsklubber inden for bl.a. fodbold, og også i badminton, basket, sejlsport, ski, løb, svømning og roning har vi atleter, der sætter sig høje mål og henter guldet hjem.

Det går godt i Furesø, men vi slækker ikke på arbejdsindsatsen. Tværtimod. Vi arbejder målrettet på at udvikle boligområder og bycentre, og vi vil fortsat sikre stærke og varierede tilbud til
vores børn og unge. Også ældreboliger og plejecentre har vores fokus, og der er altid mere at gøre i forhold til veje, bygninger og anlæg. Vi arbejder for en bæredygtig udvikling, hvor
hensynet til naturen og arkitektonisk kvalitet står i højsædet. I Furesø lægger vi vægt på familieliv i stærke fællesskaber med aktive borgere som bærende kræfter. Den vision lever i bedste velgående, og der sker så meget, at vi slet ikke kan fortælle det hele her. Kom og vær med!

Hilsen Furesø Byråd

Bølgende skove, klare søer, hemmelige stier, et væld af dyr. Furesø er det idéelle sted at søge hen, hvis du vil have pulsen ned -- eller helt op. Hver dag året rundt folder motionister, elitesportsfolk, naturelskere og legebørn i alle aldre sig ud i Furesøs natur. Og der er plads til alle.
Farum Bytorv

Farum Bytorv

Inde i centret på Farum Bytorv finder du 47 butikker spækket med alt fra dagligvare til tøj og skønhedspleje.

Værløse Bymidte, skulptur

Værløse Bymidte

På Værløse Bymidte findes 51 butikker, 3 dagligvarebutikker, 6 spisesteder, biograf og 1100 gratis P-pladser - lige i nærheden af dig!

Ged og familie

Smag på Nordsjælland

Eventkalenderen er fyldt med fantastiske kulinariske oplevelser bygget over skønne lokale råvarer.

Farum Hovedgade

På Farum Hovedgade finder du en masse skønne dagligvarebutikker, små nichebutikker med alt fra tøj til vin, caféer og spisesteder.

Forside, Velkomstavis, Kom og vær med, 2017

Få tilsendt Furesøs velkomstavis med posten

Det er gratis at få tilsendt et eksemplar af velkomstavisen enten til din egen adresse eller en bekendt. Bestillingsformularen åbner i et nyt vindue.

Del: