Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder samlet Nyheder Seks ugers sommerferieaktiviteter er klar

Seks ugers sommerferieaktiviteter er klar

Dette års sommerferieaktiviteterne åbner for tilmelding onsdag den 15. maj kl. 7:00. Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet, og Furesøs foreninger og kulturinstitutioner tilbyder igen i år alt fra Skatecamp og Jiu-jitsu til Teaterworkshop og Trampolin.

Hold fast på solhat og briller! Sommerferieaktiviteterne dækker i år over et væld af engagerende aktiviteter for børn og unge, der bor i Furesø kommune og som skal i 1.-9. klasse efter sommerferien. Her får man lov til at samles om og fordybe sig i fælles interesser på tværs af alder.

Fælles for mange aktiviteter er, at børn og unge får mulighed for at tage del i nye fællesskaber og danne nye. Dette er noget Christoffer Høyer fra Hoyer Songs, som står for årets Songwriter Camp, især lægger vægt på:

Når man skriver sange, er man er nødt til at åbne lidt op om ting, der er vigtige og betyder noget. Så man får hurtigt en ven eller to.

Det er ikke kun blandt holdunderviserene at der er entusiasme at finde. Lars Køster Svendsen, formand for folkeoplysningsudvalget, udtaler sig positivt om årets sommerferieaktiviteter:

Jeg er glad for, at så mange foreninger igen i år støtter op om projektet med gode aktiviteter, der har skabt et bredt aktivitetsprogram. Det er fantastisk, at vi i mange år i Furesø har kunnet tilbyde børn og unge så mange muligheder i sommerferien, og jeg håber, at mange vil tage imod tilbuddet.”

Der er ingen grund til at kede sig i sommerferien

Med et udvalg på 90 aktiviteter fordelt over hele sommerferien er der rig mulighed for at dit barn kan finde en aktivitet som han eller hun har lyst til at dykke ned i.

”Jeg har det altid godt når jeg tager hjem, og ikke én gang har jeg taget hjem uden at le.” – Sarah 7.y som deltog i UngFuresøs forfatterskole”.

Dit barn kan deltage i nogle af UngFuresøs mange forskellige oplevelser i løbet af sommeren – inklusive Forfatterskolens sommerskole.

Aktiviteter i hele Furesø

Det kræver ikke den store hente- og bringeordning for, at Furesøs børn og unge kan deltage i årets Sommerferieaktiviteter. Aktiviteterne ligger nemlig alle inden for kommunens grænser. 1.-9. klasserne får adgang til nye venskaber, oplevelser de måske ikke ellers havde fået og en anledning til at være aktive.

Fire praktiske punkter

  1.  Sommerferieaktiviteterne finder sted i skolernes sommerferie (29. juni - 11. august)
  2. Alle kommunens skolebørn, der skal begynde i 1.-9. klasse efter sommerferien, kan deltage. Man kan melde sig til max to aktiviteter den 15. maj (der åbnes for tilmelding til restpladser den 22. maj 2024 kl. 08:00).
  3. Egenbetaling for deltagelse pr. hold varierer fra 0 kr.-551 kr. 
  4. Der tages forbehold for udsolgte pladser, men det er altid muligt at tilmelde sig ventelisten gratis. 

Sommerferieaktiviteterne afvikles med tilskud fra Folkeoplysningsudvalget i Furesø Kommune.

Kontakt

Sommerferieaktiviteter

Stiager 2
3500 Værløse
sommerferieaktiviteter@furesoe.dk

Ring til os

Hold dig opdateret, og giv os feedback

Abonnér på nyt fra furesoe.dk Giv os feedback

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier