Kom godt i gang som iværksætter

Har du fået en genial idé og skal i gang med at føre den ud i livet? Se her hvordan du kommer i gang som iværksætter.

Vi anbefaler, at du starter med at få et overblik på Virksomhedsguiden, hvor du kan finde beskrivelse af virksomhedsformer, momspligt, forretningsplaner – og en tjekliste over, hvad du som minimum skal huske at tænke på.

Derefter kan du kontakte Erhvervshuset og få en aftale med en forretningsudvikler. Erhvervshuset har et team, som har speciale i de særlige udfordringer, der er forbundet med etablering af virksomhed. Det kan f.eks. være salgsstrategier, forretningsmodellering, tidlig finansiering eller ganske enkelt overblik og strategisk udvikling.

COLOURBOX49168528

Trin 1: Få overblik og viden på Virksomhedsguiden

Du har fået idéen og passionen er vakt. Dit første skridt skal være at skabe dig et overblik over al væsentlig viden om virksomhedsopstart i Danmark.

COLOURBOX49168529

Trin 2: Få vejledning hos Erhvervshus Hovedstaden

Når du så har fået en fornemmelse for, hvad det kræver at blive virksomhedsejer så kontakt Erhvervshusets Iværksætterhotline for vejledning.

COLOURBOX50118276

Iværksætterdanmark

Iværksætterdanmark tilbyder målrettede gratis workshopforløb med viden og værktøjer til vejen fra god idé til god forretning.

COLOURBOX50605904

Beyond Beta (2020 - 2022)

De bedste startups i Danmark kan få gratis hjælp til på kort tid at lægge fundamentet til en skalerbar forretning og tiltrække de rigtige investorer.

Har du behov for et kontor?

Har du behov for plads til at vokse, så er Furesø Iværksætterhus måske noget for dig. 

COLOURBOX29909566

Furesø Iværksætterhus

Iværksættere har mulighed for at leje et kontor eller et skrivebord i Furesø Iværksætterhus, som er et åbent og inspirerende iværksættermiljø.

Har du brug for en snak?

Du er altid velkommen til at kontakte Furesø Kommunes erhvervskonsulent for en snak om hvordan du kommer i gang.