Nordsjællands mest erhvervsvenlige kommune

For 6. år i træk har Dansk Industris Erhvervsundersøgelse sat Furesø ind på en 1. plads som Nordsjællands mest erhvervsvenlige kommune, og vi står altid klar til at byde din virksomhed velkommen med åbne arme, tæt dialog og god vejledning hele vejen igennem.

Hvis du ønsker at etablere og udvikle din virksomhed i Furesø Kommune, står vores dygtige medarbejdere klar til at guide dig på vej med hurtig og grundig hjælp og vejledning.

Vi kan tilbyde dig et fundament for udvikling og vækst i din virksomhed i Furesø med en ideel beliggenhed midt i den grønne natur, tæt på motorvejen, 20 minutter fra Københavns Rådhus og fri fra trængselsproblemer. 

Vi er i tæt dialog med vores lokale erhvervsliv om at skabe et attraktivt erhvervsmiljø. Du kan få hjælp til alt fra iværksætteri til fasteksportnetværk, som kan hjælpe dig ud over Danmarks grænser.

Vi gør meget ud af at geare vores forvaltning til de erhvervsdrivendes behov, så vi hurtigt kan komme ud over rampen når behovet melder sig.

Farum Erhvervspark Billede

Farum Erhvervspark

Farum Erhvervspark er kommunens største erhvervsområde med god tilgængelighed og en central placering. Se video her

Lejrvej Billede

Lejrvej

Erhvervsområdet Lejrvej ligger naturskønt med store kontorarealer og nærhed til rekreative naturområder. Se video her

Kirke Værløsevej Billede 3

Kirke Værløsevej

Erhvervsområdet Kirke Værløse ligger et stenkast fra handelscentret Værløse Bymidte og offentlig transport. Se video her

Sydlejren Billede

Sydlejren

Erhvervsområdet Sydlejren er med sin historiske & naturskønne placering i den tidligere Flyvestation et ideelt sted for kreative erhverv. Se video her…

Walgerholm Billede

Walgerholm

Erhvervsområdet Walgerholm er et af kommunens mindre erhvevsområder placeret i rolige landlige omgivelser tæt på byen Jonstrup. Se video her

Kontakt

Erhvervskonsulent

Flemming Ipsen
Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5454
Mail: flei@furesoe.dk

Christina Elmetofte
Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7216 5663
Mail: che2@furesoe.dk

Del: