Attraktivt erhvervsmiljø midt i den grønne natur og tæt på København

Furesø Kommune er blandt Region Hovedstadens mest erhvervsvenlige kommuner. Vi står altid klar til at byde din virksomhed velkommen med åbne arme, tæt dialog og god vejledning hele vejen igennem.

Hvis du ønsker at etablere og udvikle din virksomhed i Furesø Kommune, står vores dygtige medarbejdere klar til at guide dig på vej med hurtig og grundig hjælp og vejledning.

Vi kan tilbyde dig et fundament for udvikling og vækst i din virksomhed i Furesø med en ideel beliggenhed midt i den grønne natur, tæt på motorvejen, 20 minutter fra Københavns Rådhus og fri fra trængselsproblemer. 

Vi er i tæt dialog med vores lokale erhvervsliv om at skabe et attraktivt erhvervsmiljø. Du kan få hjælp til alt fra iværksætteri til fasteksportnetværk, som kan hjælpe dig ud over Danmarks grænser.

Vi gør meget ud af at geare vores forvaltning til de erhvervsdrivendes behov, så vi hurtigt kan komme ud over rampen når behovet melder sig.

Farum Erhvervspark Billede (1)

Erhvervsområder i Furesø

Gå på opdagelse i Furesø's fem erhvervsområder. Om du er en stor eller lille virksomhed og om du er til by eller land - Furesø har mange muligheder.

COLOURBOX10413441 (1)

Erhvervslokaler - leje og salg

Har du brug for nye lokaler eller et nyt domicil til din virksomhed? Se erhvervslokaler som er annonceret til salg/leje på diverse portaler.