Nedlukningen af Danmark i forbindelse med Covid19-epidemien har medført en betydelig stigning i ledigheden. Derfor er Furesø Industri, Furesø Erhvervsforening og Furesø Kommune gået sammen om en ny indsats, der skal matche jobsøgende akademikere med lokale virksomheder. Formålet er, at virksomhederne kan få hjælp til afgrænsede opgaver i en kortere periode samtidig med at ledige borgere hjælpes i job. Det kan være en stor mundfuld at kaste sig ud i en ny ansættelse. I stedet kan man gøre sig erfaringer med at få hjælp til mindre, tidsbegrænsede opgaver.

Ofte stillede spørgsmål
  • Hvorfor ansætte en akademiker

    Virksomheder ansætter primært akademikere af to grunde: For at sætte turbo på væksten, eller fordi markedsvilkårene kræver nye kompetencer. Flere undersøgelser viser, at akademikerenes faglighed og kompetencer bidrager til at skabe vækst i virksomhederne.

  • Hvordan kan et forløb se ud?

    Jobcentret har lavet et pakkeforløb, som starter med en kort praktik efterfulgt af en ansættelse, der varer i det antal uger, opgaven kræver. Det er fleksibelt, hvordan I tilrettelægger forløbet og hvor længe I ansætter.

  • Hvilke opgaver kan en akademiker varetage?
  • Hvordan finder vi den rette kandidat?

    Jobcentret hjælper med at finde et par kandidater, der egner sig til den opgave, I har brug for hjælp til. Herefter kommer en virksomhedskonsulent og de potentielle kandidater forbi hos jeres virksomhed.

Kontakt

Furesø Jobcenter

Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Tlf.: 7235 5100

Åbningstider
Telefon og ekspedition
Mandag til onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-14

Virksomhedsteam

Hvedemarken 3-5
3520 Farum

Tlf.: 7235 5100

Del: