Omlægningen fra konventionel produktion af mad er sket på fem år ved at uddanne medarbejderne i køkkenerne, så de har fået den viden, der er nødvendig for at lave økologisk mad indenfor det eksisterende budget. I 2013 var økologiprocenten 17 %. Efter syv års indsats strøg økologiprocenten i vejret ved opgørelsen 2019 og er nu på 67 %. Medarbejderne i Furesø Kommunens egne køkkener er uddannet i at lave økologisk mad for EU-midler.

Økologisk Landsforening roser Furesø Kommune

Med omlægningen går Furesø Kommune forrest og viser vejen for andre kommuner, der vil være med til at fremme økologi i Danmark – til gavn for vores natur, miljø og dyr. Og selvfølgelig ikke mindst til glæde for de borgere, som får mad, der i højere grad laves fra bunden af gode, rene råvarer uden rester af sprøjtegift” siger Rikke Thorøe Grønning, chefkonsulent for Foodservice, Økologisk Landsforening. Læs mere på okologi.dk

  
Økologimærkerne
Almene Boliger
Nyhed

VVM-screening af regnvands- og forsinkelsesbassiner på Kirke Værløsevej 55

Furesø Kommune har på baggrund af VVM-screening (Vurdering af Virkning på Miljøet) truffet afgørelse om, at et projekt for regnvands- og forsinkelsesb…

Elladestander Og Delebil, Furesø Rådhus, elbil, 2017
Pressemeddelelse

Strategi for ladestandere baner vejen for tusindvis af elbiler i Furesø

Der er i dag 188 elbiler i Furesø Kommune. Det tal forventes at stige til mellem 6.700 og 8.400 elbiler i 2030. En udvikling, der passer godt ind i Fu…