Furesø Kommune tilbyder tryghedsvandringer til alle grundejer-, andels- og boligforeninger.

På en tryghedsvandring går vi en tur rundt i jeres boligområde. Her vil I sammen med en en ekspert tage indbrudstyvens briller på og sammen tale om og tage billeder af de ting, der med fordel kan ændres. Målet med tryghedsvandringer er, at I som beboerne selv kan gøre livet som indbrudstyv så surt som muligt. Med jer hjem får I en rapport med gode råd og forslag til forbedringer samt billeder fra tryghedsvandringen. Rapporten kan I herefter bruge til det videre arbejde med indbrudforebyggelse i jeres boligområdet.

Tryghedsvandringerne er forberedt og udviklet i samarbejde Nordsjællands Politi og Det Kriminalpræventiv Råd. Det betyder at de medarbejdere der foretager tryghedsvandringer i Furesø Kommune har den seneste viden om indbrudsforebyggelse.

Tryghedsvandringer er et tilbud til alle borgere i Furesø Kommune, men vi følger nøje med i indbrudsstatistikkerne, og tager direkte kontakt til de grundejer-, andelsbolig-, og boligforeninger, som vi kan se, har været hårdt ramt af indbrud den seneste måned. 

Tryghedsvandringer kan bestilles ved at sende en mail til indbrud@furesoe.dk

Politi, Bo Trygt Og Furesø Kommune I Stavnsholt

Opdag tyven

Se hvordan du undgår indbrud i dit nabolag bl.a. med Nabohjælp.

Seneste nyt om tryghed i Furesø
Venlig arm ligger på skulder af ældre borger i kørestol
Pressemeddelelse

Sygefravær halveret i Furesøs hjemmepleje efter omorganisering

Furesøs udvalg Ældre og Sundhed godkendte i foråret, at Hjemme- og Sygeplejen ændrede organisering. Det er ved at blive rullet ud. Formålet er, at bor…

Gågruppe (1)
Nyhed

Gå nye veje for andre i Furesø!

I Furesø vil vi være med til at skabe mere sundhed og trivsel og bekæmpe ensomhed.