Furesø Kommune tilbyder tryghedsvandringer til alle grundejer-, andels- og boligforeninger.

På en tryghedsvandring går vi en tur rundt i jeres boligområde. Her vil I sammen med en en ekspert tage indbrudstyvens briller på og sammen tale om og tage billeder af de ting, der med fordel kan ændres. Målet med tryghedsvandringer er, at I som beboerne selv kan gøre livet som indbrudstyv så surt som muligt. Med jer hjem får I en rapport med gode råd og forslag til forbedringer samt billeder fra tryghedsvandringen. Rapporten kan I herefter bruge til det videre arbejde med indbrudforebyggelse i jeres boligområdet.

Tryghedsvandringerne er forberedt og udviklet i samarbejde Nordsjællands Politi og Det Kriminalpræventiv Råd. Det betyder at de medarbejdere der foretager tryghedsvandringer i Furesø Kommune har den seneste viden om indbrusforebyggelse.

Tryghedsvandringer er et tilbud til alle borgere i Furesø Kommune, men vi følger nøje med i indbrudsstatistikkerne, og tager direkte kontakt til de grundejer-, andelsbolig-, og boligforeninger, som vi kan se, har været hårdt ramt af indbrud den seneste måned. 

Tryghedsvandringer kan bestilles ved at sende en mail til indbrud@furesoe.dk

Se hvordan du undgår indbrud i dit nabolag bl.a. med Nabohjælp.
Bo Trygt, Indbrudsborgermøde, November 2018, Foto Claus Besch (4)
Nyhed

Tyve kan ikke lide opmærksomhed

Hvad er det bedste du kan gøre, når du møder nogen, du ikke kender på vejen? Sig hej til dem!

Grafik #2 Person Med App Furesø
Nyhed

Hvem passer på huset, mens du er på ferie?

I Nabohjælp-appen kan andre se, hvornår de skal holde ekstra øje med dit hus - du kan også bruge den til at skrive ud, hvis du fx vil låne en trailer…