Furesø Kommune tilbyder tryghedsvandringer til alle grundejer-, andels- og boligforeninger.

På en tryghedsvandring går vi en tur rundt i jeres boligområde. Her vil I sammen med en en ekspert tage indbrudstyvens briller på og sammen tale om og tage billeder af de ting, der med fordel kan ændres. Målet med tryghedsvandringer er, at I som beboerne selv kan gøre livet som indbrudstyv så surt som muligt. Med jer hjem får I en rapport med gode råd og forslag til forbedringer samt billeder fra tryghedsvandringen. Rapporten kan I herefter bruge til det videre arbejde med indbrudforebyggelse i jeres boligområdet.

Tryghedsvandringerne er forberedt og udviklet i samarbejde Nordsjællands Politi og Det Kriminalpræventiv Råd. Det betyder at de medarbejdere der foretager tryghedsvandringer i Furesø Kommune har den seneste viden om indbrudsforebyggelse.

Tryghedsvandringer er et tilbud til alle borgere i Furesø Kommune, men vi følger nøje med i indbrudsstatistikkerne, og tager direkte kontakt til de grundejer-, andelsbolig-, og boligforeninger, som vi kan se, har været hårdt ramt af indbrud den seneste måned. 

Tryghedsvandringer kan bestilles ved at sende en mail til indbrud@furesoe.dk

Politi, Bo Trygt Og Furesø Kommune I Stavnsholt

Opdag tyven

Se hvordan du undgår indbrud i dit nabolag bl.a. med Nabohjælp.

Seneste nyt om tryghed i Furesø
Hus med lys i
Pressemeddelelse

Indbrud halveret i Furesø

Antallet af indbrud er på 5 år mere end halveret i Furesø. Det lykkedes gennem et langt sejt træk med hjælp fra borgere, grundejerforeninger, boligorg…

Smartphone (1)
Nyhed

Smæk røret på. Lad vær' med at klikke

Falske mails, SMS'er og opkald skal lokke dig til at give svindlere adgang til dine personlige oplysninger. Men banker og offentlige myndigheder vil i…

Del: