Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Nov 2016

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Nyskabende teateroplevelser sikret i fire år frem

30. november 2016
Furesø Kommune har indgået en ny aftale med Egnsteatret Undergrunden om samarbejde i 2017-2020. Aftalen sikrer borgere og besøgende store teateroplevelser og styrker Furesø som en attraktiv og kreativ bosætningskommune, vurderer udvalgsformand

Efterlysning: Kvinder med ben i næsen og et stort hjerte

22. november 2016
Er du en ressourcestærk kvinde, og taler du et andet sprog udover dansk? Vil du være med til at støtte og styrke isolerede og sårbare kvinder i dit lokalområde? Så skal du være frivillig som bydelsmor!

Prisuddeling: Furesøs mestre blev hædret

17. november 2016
Peter Garde fra Furesø Taekwondo Klub og Gert Hansen fra Rulnord vandt årets Idrætspris og Lederpris.

Tilladelse: Telefonmast i Farum

15. november 2016
Furesø Kommune har den 4. november 2016 givet landzonetilladelse til at etablere en mast til telekommunikation på Bistrupvej 198, 3520 Farum. Ønsker du at klage over tilladelsen, skal det ske til Natur- og Miljøklagenævnet via klageportalen, som du finder på nmkn.dk, senest den 2. december 2016.

Erhvervsforening lander årets torsk i kommunen

11. november 2016
Furesø Erhvervsforening overrakte tirsdag den 8. november den ærefulde ’Årets Torsk’-pris til Furesø Kommunes erhvervskonsulent, Flemming Ipsen for hans utrættelige arbejde for at servicere og udvikle Furesøs erhvervsliv.

Farum Svømmehal inviterer til store vanddag med Aqua Punkt

10. november 2016
Store vanddag er en sjov mulighed for at lære træning i vand. Træning i vand styrker kroppen, lindre ømme led og muskler og forebygger problemer i led, ryg og muskler.

Ole Bondo: Peter Brixtofte var forud for sin tid

09. november 2016
Tidligere Farum-borgmester Peter Brixtofte er død. Peter Brixtofte blev 66 år og efterlader sig ud over døtrene syv børnebørn, broderen Jens, moderen Inger Brixtofte på 95 samt kæresten Nadia.

The winner takes it all - detailhandelskonference 2016

08. november 2016
Torsdag den 3. november var detailhandlens ildsjæle og aktører samlet i festsalen på Syvstjerneskolen. Her blev de præsenteret for et skarpt øjebliksbillede af den danske detailhandel – og et forum hvori, de kunne diskutere en ambitiøs kurs for detailhandlen her i kommunen.

Gratis førstehjælpskursus for trænere og instruktører

01. november 2016
Nu kan trænere og instruktører lære hjerte-lunge-redning og brug af hjertestarter, som kan være afgørende i livstruende situationer. Kurset er også velegnet som genopfriskningskursus.

En god jul til alle!

01. november 2016
Stadig flere familier søger julehjælp hos Røde Kors. Julehjælp sikrer familierne en god juleaften på lige fod med alle andre, hvor julemiddagen kommer på bordet, og familien har noget at samles om og glædes over. Et vigtigt lyspunkt midt i en svær tid.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190