Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Sep 2016

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Tilskud til aktiviteter for unge

03. oktober 2016
I Furesø vil vi gerne støtte de unges projekter. Derfor har vi en særlig ungdomsaktivitetspulje, hvor du kan søge om penge til projekter eller aktiviteter, som henvender sig til og involverer unge mellem 15 og 25 år.

Alle skal i stemmeboksen

30. september 2016
Ungerådet og Integrationsrådet i Furesø vil skubbe på for at få langt flere unge og vælgere med minoritetsbaggrund til stemmeurnerne. Sådan lyder reaktionen på en lav valgdeltagelse for disse grupper ved sidste folketingsvalg.

Enigt byråd lander toårigt budgetforlig med plads til udvikling af velfærden

29. september 2016
Der er i dag indgået et bredt budgetforlig mellem alle partier i Furesø Byråd. Resultatet af budgetforhandlingerne sikrer, at der bliver plads til velfærd og fortsat udvikling af kommunen. Samtidig er budgetforliget toårigt, så der ikke skal gennemføres yderligere spare-øvelser i 2018.

Prøv kræfter med ny multihal

28. september 2016
På lørdag kan du prøve kræfter med gymnastik, basket og taekwondo, når de aktive foreninger og Furesø Kommune inviterer til indvielse af den nye multihal ved Søndersøskolen.

Behandling i hjemmet forhindrer indlæggelser

19. september 2016
240 gange har syge furesøborgere undgået at blive indlagt over de sidste 18 måneder. I stedet har de fået hjælp af det specialiserede sygeplejeteam, SHS-teamet, der samarbejder på tværs af kommuner, fag og sektorer.

Velbesøgt borgermøde om budgettet

16. september 2016
Endnu engang viste Furesøs borgere, at de ønsker at bidrage aktivt til udviklingen af kommunen. 125 debatlystne mødte op til dialog med politikerne, da der onsdag aften var indbudt til borgermøde om budgettet. Har du også en holdning til, hvordan pengene skal bruges i Furesø? Forslag til budgettet er nu i høring med frist for høringssvar den 26. september 2016. Byrådet behandler budgetforslaget for anden gang på byrådsmødet den 12. oktober.

Rift om pladserne i to nye udvalg

12. september 2016

Hele 41 borgere og aktører var klar til at kaste sig ind i arbejdet med at udvikle Værløse Bymidte og fremtidens handicap- og senioregnede boliger. Nu har Furesø Byråd sat navn på de 20, der i slutningen af september mødes første gang med udvalgte byrådspolitikere og tager hul på arbejdet.

Danmarks første Svømmehal med certificeret Økologisk Mad

09. september 2016
Værløse Svømmehal har som den første svømmehal i Danmark fået tildelt det Økologiske Spisemærke i sølv, gæsterne i svømmehallen har dermed statens ord for at 67 % af den solgte mad er økologisk.

Ny og større sygeplejeklinik betyder bedre behandling for borgerne i Furesø

08. september 2016
Midt i september kan sygeplejen i Furesø Kommune åbne dørene for en ny topmoderne sygeplejeklinik på Skovgården i Værløse Bymidte. Klinikken der før har været placeret i Hareskovhvile flytter og udvider til to rum på Aktivitets- og Forebyggelsescenter Skovgården, så der i fremtiden er mulighed for at hjælpe endnu flere borgere i klinik fremfor i borgerens eget hjem.

Furesøs budget på vej i høring – lav rente luner

08. september 2016
Furesø Byråd var i weekenden den 2.-3. september samlet til det årlige budgetseminar. På tværs af samtlige partier er der enighed: Der skal fortsat være styr på økonomien. Men efter flere års nødvendig opbremsning er der nu lidt lysere fremtidsudsigter.

Foredrag: Forandring fryder men ikke hos mig

06. september 2016
Kom med i Galaksen og hør den populære foredragsholder, musiker og forfatter Peter Bastian holde foredrag om at være et menneske i balance i denne forandringens tid.

Bydelsmødre kommer til Furesø

01. september 2016
Furesø Kommune vil uddanne frivillige Bydelsmødre i at benytte egne ressourcer og kompetencer til at støtte andre kvinder i lokalområdet. Bydelsmødre er med til at skabe stærke fællesskaber, er rollemodeller og baner vej for de kvinder, der er isoleret og er
sårbare.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190