Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Nov 2015

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

De unge skaber selv ungekulturen

27. november 2015
LAN-party, rekvisitter, Yahya Hassen-foredrag, ungerådsvalg og Comedy-café er bare et udpluk af de arrangementer, som Unge Penge har givet tilskud til de seneste par år. Alt sammen aktiviteter for unge fra andre unge, som gør det sjovere at være ung i Furesø.

Nabohjælp gør julen sur for tyvene

19. november 2015
Når de dyre gaver ligger pænt pakket ind i glitterpapir, er der ekstra god grund til at holde tyvene fra døren. Julen er nemlig tyvenes travleste tid på året, men sammen med din nabo kan du gøre en indsats for at mindske risikoen for indbrud henover jul og nytår.

Praktikpladsgaranti til alle unge i Furesø Kommune

18. november 2015
Furesø Kommune har siden januar 2015 haft ekstra fokus på at skabe flere praktikpladser til de unge, der gerne vil gennemføre en erhvervsuddannelse. For at sikre en praktikplads til alle iværksætter kommunen nu en række nye initiativer.

Et byrum skyder op

17. november 2015
Furesø Parkour Park åbner officielt på torsdag. De unge og foreningerne i Furesø har ventet længe på anlægget til den populære aktivitet. Nu kan det endelig tages i brug.

Krigsveteraner træner i Furesø

17. november 2015
Et hold af Forsvarets veteraner med fysiske og psykiske skader træner i denne uge i Farum Arena. Målet for træningen er deltagelse ved et internationalt multisportsstævne for skadede soldater, men også at komme tættere på Furesøs aktive foreningsliv.

Stor opbakning til bofællesskabsmøde

16. november 2015
Furesø Kommunes opstartsmøde om nye bofællesskaber blev et tilløbsstykke med både lokale og tilrejsende. Mere end 180 interesserede mødte op. Næste step er en workshop 30. november, hvor det stadig er muligt at koble sig på projektet.

Ny portal til virksomheder skal få flygtninge i job

16. november 2015
Det skal nu være nemmere for virksomheder at komme i kontakt med flygtninge. Virksomheden Jobs Partner har i samarbejde med Furesø Kommune udviklet en ny portal flygtningeijob.dk, hvor virksomhederne kan finde de rette kandidater til et praktikforløb, løntilskud eller til et ordinært job.

Midlertidigt stop for byggesager i Hareskovby

12. november 2015
Byggesagsbehandlingen er midlertidigt indstillet for ejendomme beliggende i Hareskovby.

Jobcenter Furesø har succes med rekruttering til virksomheder

04. november 2015
Hareskov Elektric er en af virksomhederne, der har brugt jobcentret i deres rekrutteringsindsats. De opfordrer nu andre virksomheder til at gøre det samme.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190