2030 Målene
Byrådets 2030-mål

Byrådet har i foråret vedtaget otte mål for 2030, som nu er konkretiseret i en række succeskriterier. Succeskriterierne handler blandt andet om natur og grøn omstilling, lokale uddannelsesmiljøer og studieboliger, flere lokale job og iværksættere, levende byer, en styrkelse af foreningernes rolle og meget andet.

 

Giv os dit bud på fremtidens Furesø

Til og med 29. november kan du komme med dit bud på, hvad der skal til for at nå i mål med 2030-buddene, og hvordan vi skal arbejde med dem.

Inddragelsen sker på grund af corona-situationen på andre metoder end gennem det klassiske borgermøde.

Deltag digitalt eller bliv vært ved et gæstebud. Begge dele finder du links til her på siden.

Desuden annoncerer vi snarligt en række pop-up borgermøder, hvor du kan møde Furesøs politikere og gå i dialog med dem. Møderne annonceres blandt andet på lokalpressen og her på siden for detaljer om tid og sted.

Du er selvfølgelig også velkommen til at indsende et mere formelt høringssvar med frist den 29. novmber 2020. Det kan ske ved at skrive til 2030@furesoe.dk

Udkast til 2030-succeskriterier kan downloades her

 

Dialog om 2030-målene

Fra mandag den 5. oktober kan du læse og kommentere på byrådets bud på, hvordan 2030-målene skal konkretiseres. Det sker på platformen Citizenlab. Her kan du komme med dine kommentarer eller selv lægge nye bud på konkretisering og indsatser frem.

Gæstebud – dialog i dit eget hjem.

Invitér familien, et par gode venner eller andre fra din tætte omgangskreds, der også bor i Furesø med i udviklingen af kommunen frem mod 2030. Som vært ved et gæstebud kan du hente en pose med lidt lækkerier (til 6 personer) sammen med en række spørgsmål, I kan tage afsæt i, når I mødes.

Del: