Detailhandelsanalyse 2020

Furesø Kommune gennemfører i løbet af april 2020 en analyse af handelslivet i kommunen i samarbejde med COWI A/S. 

Mange forretningsdrivende er væsentligt udfordrede af situationen med corona-
virus. Alligevel har Furesø Kommune besluttet at gennemføre analysen af handelslivet nu, da analysen tager udgangspunkt i 2019 og for at kunne skabe de bedst mulige rammer for handelslivet, når situationen har normaliseret sig igen.

Analysen skal bruges som grundlag for den kommende revision af Furesø Kommuneplan og til at angive de byplanmæssige rammer for fremtidig byudvikling i kommunens handelsområder. Der indsamles data som angår sidste år, og derfor vil den nuværende situation ikke påvirke analysens resultater.

Som led i analysen vil alle butikker i kommunen modtage et brev, hvori de opfordres til at indberette deres oplysninger. Alternativt vil de blive kontaktet af en konsulent fra COWI i løbet af uge 17 og 18. Konsulenten vil spørge til areal, omsætningstal mv.

Omsætningstallene behandles som fortrolige informationer og oplyses kun for større grupper af forretninger, så den enkelte forretnings omsætning ikke kan udledes.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte byplanlægger Tommy Hagstrøm via mail til tha1@furesoe.dk eller på telefon 7235 5451, eller konsulent Martin Richner fra COWI via mail til mrrr@cowi.com eller på telefon 5640 7130.

Detailhandelsanalyse 2013

Analysen indeholder bl.a. en status over butikkernes antal, omsætning og attraktionsværdi, nuværende og fremtidig konkurrenceforhold, udviklingen i detailhandlen i Furesø Kommune og generelle udviklingstendenser i detailhandlen, herunder i handel på nettet.

Farum Bytorv

Farum Bytorv

Inde i centret på Farum Bytorv finder du 47 butikker spækket med alt fra dagligvare til tøj og skønhedspleje.

Værløse Bymidte, skulptur

Værløse Bymidte

På Værløse Bymidte findes 51 butikker, 3 dagligvarebutikker, 6 spisesteder, biograf og 1100 gratis P-pladser - lige i nærheden af dig!

Ged og familie

Smag på Nordsjælland

Eventkalenderen er fyldt med fantastiske kulinariske oplevelser bygget over skønne lokale råvarer.

Farum Hovedgade

På Farum Hovedgade finder du en masse skønne dagligvarebutikker, små nichebutikker med alt fra tøj til vin, caféer og spisesteder.