Rygestop

Vil du have en bedre kondition og mere energi til at klare hverdagen? Og ønsker du at nedsætte din risiko for en lang række sygdomme? Grib chancen nu og få en hånd til at blive røgfri.

Røgfri? Få de rigtige værktøjer på et gratis rygestopkursus

På et rygestopkursus møder du 10-12 andre, som er i samme båd som dig. Sammen med rygestopinstruktørens vejledning giver det dig den optimale hjælp til et rygestop.

Der er størst chance for at holde sit rygestop efter et rygestopkursus.

I øjeblikket er der mulighed for at få økonomisk tilskud til nikotinerstatningsprodukter og medicin. Kontakt rygestop@furesoe.dk for at høre om du er berettiget til at modtage hjælpen.

 • Tilmelding

  Du kan altid tilmelde dig det førstkommende hold ved at sende en mail til rygestop@furesoe.dk eller ringe på tlf. 72 16 48 17.

 • Næste hold

  Holdstart onsdag den 18. september 2019, de følgende mødegange er også onsdage. Alle dage kl.16.30 - 18.30  Mødegange: 18/9, 25/9, 2/10, 9/10 og 23/10.

  Sted: Sygeplejeklinikken, Paltholmterrasserne 13A, 3520 Farum.

   

 • Mulighed for rygestop i andre kommuner

   

  Som borger i Furesø Kommune kan du deltage gratis på 8 andre kommuners rygestophold. Du vælger en kommune og følger linket nedenfor. Du skal følge den pågældende kommunes tilmeldingsprocedure.

  Ballerup Kommune

  Egedal Kommune

  Gentofte Kommune

  Gladsaxe Kommune

  Herlev Kommune

  Lyngby-Tårbæk Kommune

  Rudersdal Kommune

  Rødovre Kommune

 • Individuel rygestopvejledning

  Ved særlige omstændigheder er det muligt at få individuel rygestopvejledning af en rygestopinstruktør. Ønske om dette kan sendes til rygestop@furesoe.dk

  Rygestopinstruktørerne afgør i hvilket omfang individuel vejledning kan tilbydes, og hvornår andre tilbud er det mest hensigtsmæssige i den enkelte situation

 • Generel info om rygestop i grupper

  Det er hjemmesygeplejersker i Furesø Kommune med uddannelse som rygeinstruktører, der varetager dette rygestopkursus.

  Det er gratis at deltage på et af kommunens rygestophold.

  Der ydes ikke tilskud til transport.

  Undervisningen består af 5 moduler af 2 timer.


  Du er altid velkommen til at kontakte kommunens forebyggelseskonsulenter for at høre, hvornår der er kursus start, eller hvis du mangler anden info omkring rygestopkurserne.

   

 • Økonomisk tilskud til rygestopmedicin og nikotin

  I øjeblikket er der mulighed for at få økonomisk tilskud til nikotinerstatningsprodukter og medicin. Kontakt rygestop@furesoe.dk for at høre om du er berettiget til at modtage hjælpen.