Røgfri? Få de rigtige værktøjer på et gratis rygestopkursus

På et rygestopkursus møder du 10-12 andre, som er i samme båd som dig. Sammen med rygestopinstruktørens vejledning giver det dig den optimale hjælp til et rygestop.

Der er størst chance for at holde sit rygestop efter et rygestopkursus.

I øjeblikket er der mulighed for at få økonomisk tilskud til nikotinerstatningsprodukter og medicin. Kontakt rygestop@furesoe.dk for at høre om du er berettiget til at modtage hjælpen.

 • Tilmelding

  Du kan altid tilmelde dig det førstkommende hold ved at sende en mail til rygestop@furesoe.dk eller ringe på tlf. 72 16 48 17.

 • Næste hold

  Holdstart onsdag den 18. september 2019, de følgende mødegange er også onsdage. Alle dage kl.16.30 - 18.30  Mødegange: 18/9, 25/9, 2/10, 9/10 og 23/10.

  Sted: Sygeplejeklinikken, Paltholmterrasserne 13A, 3520 Farum.

   

 • Mulighed for rygestop i andre kommuner

   

  Som borger i Furesø Kommune kan du deltage gratis på 8 andre kommuners rygestophold. Du vælger en kommune og følger linket nedenfor. Du skal følge den pågældende kommunes tilmeldingsprocedure.

  Ballerup Kommune

  Egedal Kommune

  Gentofte Kommune

  Gladsaxe Kommune

  Herlev Kommune

  Lyngby-Tårbæk Kommune

  Rudersdal Kommune

  Rødovre Kommune

 • Individuel rygestopvejledning

  Ved særlige omstændigheder er det muligt at få individuel rygestopvejledning af en rygestopinstruktør. Ønske om dette kan sendes til rygestop@furesoe.dk

  Rygestopinstruktørerne afgør i hvilket omfang individuel vejledning kan tilbydes, og hvornår andre tilbud er det mest hensigtsmæssige i den enkelte situation

 • Generel info om rygestop i grupper

  Det er hjemmesygeplejersker i Furesø Kommune med uddannelse som rygeinstruktører, der varetager dette rygestopkursus.

  Det er gratis at deltage på et af kommunens rygestophold.

  Der ydes ikke tilskud til transport.

  Undervisningen består af 5 moduler af 2 timer.


  Du er altid velkommen til at kontakte kommunens forebyggelseskonsulenter for at høre, hvornår der er kursus start, eller hvis du mangler anden info omkring rygestopkurserne.

   

 • Økonomisk tilskud til rygestopmedicin og nikotin

  I øjeblikket er der mulighed for at få økonomisk tilskud til nikotinerstatningsprodukter og medicin. Kontakt rygestop@furesoe.dk for at høre om du er berettiget til at modtage hjælpen.