Afstemning på valgdagen
 • Kan jeg skifte valgsted?

  Du kan søge om at skifte valgsted, hvis det er begrundet i dit handicap eller nedsatte førlighed. Du kan indgive din ansøgning i perioden 19. oktober - 8. november, kl. 12.00.

  Ansøgningsskemaet vil kunne findes her, så snart vi har modtaget det fra ministeriet.

   

   

 • Hjælpemidler ved afstemningen

  Der stilles følgende hjælpemidler til rådighed på alle afstemningssteder: sorte filtpenne, lup og LED-lamper. På afstemningsstedet, Værløsehallen er der også mulighed for at benytte et hæve-/sænkebord og et CCTV (forstørrelsesapparat).

 • Hjælp til at stemme

  Har du brug for hjælp til at stemme på valgdagen, kan du få hjælp af 2 valgstyrere eller vælger på valgstedet. Du har også mulighed for at udpege den ene af personerne selv.

  Har du en synlig eller dokumenterbar fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, har du mulighed for at udpege din egen personlige hjælper. Det betyder, at der ikke behøver at være andre end dig og din personligt udpegede hjælper i valgboksen.

 • Valgsteder i Furesø Kommune

  Dit valgsted fremgår af det valgkort du får tilsendt senest den 11. november 2021.

  Værløsehallen 
  Stiager 8
  3500 Værløse

  På afstemningsstedet, Værløsehallen er der mulighed for at benytte et hæve-/sænkebord og et CCTV (forstørrelsesapparat).

  Teatersalen 
  Kulturhuset
  Stavnsholtvej 3
  3520 Farum

  Farum Arena
  Stavnsholtvej 41
  3520 Farum

  Solvangskolens hal
  Nordtoftevej 58
  3520 Farum

  Hareskovhallen 
  Månedalstien 8
  3500 Værløse

  Søndersøhallen 
  Kirke Værløsevej 50
  3500 Værløse

  Jonstruphus 
  Jonstrupvangvej 159
  3500 Værløse

 • Valgtilforordnet

  I Furesø Kommune er valgstyrerne udpeget af Furesø Byråd. De valgtilforordnede på valgstederne, bliver udpeget af de politiske partier i kommunen. Et antal medarbejdere fra kommunens administration bistår valgstederne og de tilforordnede i løbet af dagen og ved optælling og fintælling. 

   

Brevstemmer
 • Brevstemmer

  Du kan brevstemme, i alle landets borgerservicecentre. I Furesø Kommune kan du brevstemme i Borgerservice i Værløse og Farum og i perioden fra mandag den 1. november - 12. november kan du uden tidsbestilling, stemme på Furesø Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse.

  Du skal bestille tid i Borgerservice, hvis du vil brevstemme i borgerservice i Værløse og Farum.

  Hvor

  Datoer

  Tidsrum

  Borgerservice i Værløse

  Bymidten 48

  05-10-2021 –

  12-11-2021

  Kræver tidsbestilling på
  furesoe.dk/borgerservice

   

  Borgerservice og Biblioteket i Farum

  Stavnsholtvej 3

  05-10-2021 –

  12-11-2021

  Kræver tidsbestilling på
  furesoe.dk/borgerservice

   

  Rådhuset

  Stiager 2, Værløse

  01-11-2021 –

  12-11-2021

  Ingen tidsbestilling

  Mandag-fredag kl. 10-14

  Torsdag kl. 10-16

  Fredag d. 12. nov. til kl. 16

  Alle kan brevstemme. Du kan også brevstemme flere gange, hvis du f.eks. har fortrudt dit første valg. Det vil altid være den sidst afgivne brevstemme, der tæller.

  Hvis du har brevstemt, kan du ikke også stemme på valgdagen. Husk at medbringe legitimation f.eks. pas, kørekort eller sundhedskort.

  Du kan brevstemme fra tirsdag den 5. oktober - fredag den 12. november, kl. 16.00.

 • Brevstemme i eget hjem

  Hvis du er syg, eller på anden måde fysisk ikke er i stand til at forlade dit hjem, kan du søge om at brevstemme hjemmefra. Modtager du hjemmepleje eller sygepleje vil de hjælpe dig med, hvordan du skal gøre. 

  På dagen, hvor du skal afgive brevstemme, vil der komme 2 personer hjem til dig. Har du brug for hjælp til at afgive din brevstemme, kan de hjælpe dig, men du har også mulighed for selv af udpege en person. Stemmemodtagerne har tavshedspligt.

  Fra tirsdag den 19. oktober til og med torsdag den 4. november, kl. 18 kan du ansøge om at brevstemme i eget hjem.

  Du kan enten ringe til Borgerservice på 7235 4000 og få en tid med det samme til, hvornår brevstemmemodtagerne besøger dig, eller du kan indsende en blanket, som du finder på ministeriets hjemmeside:

  Får du besøg af Furesø Kommunes hjemmepleje, har de blanketter du kan udfylde, eller de kan hjælpe med at ansøge for dig pr. telefon.

 • Brevafstemme på plejehjem, sygehuse mv.

  Beboere på kommunens plejehjem, plejecentre mv. vil få besøg af kommunens brevstemmemodtagere i uge 43.  Vælgere, der er indlagt på sygehuse, har mulighed for at brevstemme. Personalet på sygehuset vil foretage det fornødne. Indsatte i fængsler kan brevstemme, hvor også personalet vil foretage det fornødne. 

 • Yderligere information om brevstemmer

  Hvis du ønsker nærmere oplysninger, kan du henvende dig til Borgerservice på tlf. 7235 4000 eller læse om det på ministeriets hjemmeside.

Brevstemmer på plejecenter
Brevstemmer på plejecenter Svanepunktet

Kontakt

Valgkontoret

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7216 5385
E-mail: valg@furesoe.dk

Borgerservice og KontaktCenter

Bymidten 48
3500 Værløse

Tlf.: 7235 4000

Mandag, Tirsdag, Onsdag og Fredag 10-14
Torsdag 10-17

Del: