Skip til hoved indholdet
    Hjem Politik Politikker og planer Personalepolitik

Personalepolitik

Furesø Kommune er ingenting uden dygtige medarbejdere og ledere, der er glade for at gå på arbejde og yde service til borgerne. Derfor har vi en personalepolitik, der skal sætte rammer og sikre udvikling.

Den væsentligste ressource Furesø Kommune råder over er medarbejderne. Alle medarbejdere har fingeren på pulsen i forholdet mellem borgeren og det professionelle velfærdssystem. Udviklingen af vores kommune mod nye fremtidige og holdbare løsninger kommer ingen vegne uden medarbejderne og lederes aktive medleven, engagement og lyst til at gøre en forskel for borgerne.

Furesø Kommune ønsker med personalepolitikken at sætte rammerne for, at Furesø Kommune fortsat kan udvikle sig som en attraktiv arbejdsplads. Ligeledes spiller personalepolitikken en central rolle i, at vi kan nå vores mål og bidrage til den nødvendige udvikling af velfærdssamfundet.

Temaerne for den overordnede personalepolitik er sundhed og trivsel, nærvær og tilstedeværelse, kompetenceudvikling, erfarne medarbejdere og meget mere. Personalepolitikken er konstant under udvikling.

Personale politik

Kontakt

Personaleafdelingen

Stiager 2
3500 Værløse

Ring til os

Har du set?

Abonnér på nyt fra furesoe.dk Giv os feedback

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier