Skip til hoved indholdet
    Hjem Politik Politikker og planer Kommunale bygninger Facility Management strategi 2023

Facility Management strategi 2023

Byrådet i Furesø Kommune har vedtaget en strategi for ejendomsområdet. Den er baseret på visionen om at skabe gode bygningsmæssige rammer for kommunens borgere og medarbejdere.

Facility Management

Facility Management handler om at understøtte virksomhedens kerneaktiviteter ved at skabe attraktive fysiske rammer med vægt på både økonomi, arbejdsmiljø, produktivitet og virksomhedens samlede præstationsevne. Oversat til dansk betyder det at styre faciliteter. Med faciliteter menes arealer, bygninger og lokaler, men også kantinedrift, rengøring og reception samt service.

Strategien hedder Facility Management strategi 2023 og er en opdatering af strategien fra 2018.

Strategien tager afsæt i det helt centrale princip i Facility Management: At bygninger og services skal understøtte kerneforretningen, så kommunens medarbejdere kan koncentrere sig fuldt om det, de er ansat til – at give borgerne den bedst mulige service inden for de fastlagte rammer og mål.

Formålet med strategien er at skabe en langsigtet retning for udvikling og optimering af ejendomsområdet, som er i tråd med visionen for Furesø Kommune, 2030-målene, de politiske fokusområder i konstitueringsaftalen samt kommunens øvrige politikker, strategier og planer.

Samtidig er det ønsket, at strategien kan skabe en fælles forståelse af, hvilke mål der arbejdes efter på ejendomsområdet.

Du finder strategien nedenfor.

 

Facility Management Strategi 2023

Kontakt

Center for Kommunale Ejendomme og Anlæg

Stiager 2
3500 Værløse

Ring til os

Hold dig opdateret, og giv os feedback

Abonnér på nyt fra furesoe.dk Giv os feedback

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier