Velkomstmødet for nye tilflyttere bliver holdt to gange om året. Det er et to-timers arrangement en hverdagsaften og holdes som udgangspunkt på rådhuset, Stiager 2 i Værløse. 

Til mødet er sammensat et spændende og lokalt program med både historiske og nutidige oplæg om kommunen. Derudover vil der være en 'markedsplads' med emneopdelte stande om bl.a. bolig og byggeri, miljø, sundhedsfremme, kultur og fritid samt borgerservice.

Program

  • Præsentation af kommunen, ved borgmester Ole Bondo Christensen
  • Markedspladsen: Miljøvenlige tip til din bolig og have, skole-, dag- og fritidstilbud i Furesø og lær at bruge selvbetjeningsløsningerne i kommunen med dit NemID.
  • Mød repræsentanter for nogle af vores fantastisk foreninger og få et overblik over de muligheder du har for kultur-, fritids- og idrætsaktiviteter

Ved arrangementet introducerer vi dig til vores selvbetjeningsløsninger. Hvis du har lyst, skal du medbringe dit NemID. Har du ikke NemID, kan du bestille den via www.nemid.nu.

Næste velkomstmøde

Invitationer sendes direkte til nye borgere. 

Forside, Velkomstavis, Kom og vær med, 2017

Få tilsendt Furesøs velkomstavis med posten

Det er gratis at få tilsendt et eksemplar af velkomstavisen enten til din egen adresse eller en bekendt. Bestillingsformularen åbner i et nyt vindue.

Kontakt

Del: