Gå til sidens indhold

2 gange årligt byder vi nye borgere velkommen

Er du for nyligt flyttet til Furesø? Så inviterer Furesø Kommune dig i løbet af året til et velkomstmøde for tilflyttere. Dato for næste møde bliver annonceret her på siden, og nye borgere vil også modtage en invitation med posten.

Velkomstmødet for nye tilflyttere bliver holdt to gange om året. Det er et to-timers arrangement en hverdagsaften og holdes som udgangspunkt på rådhuset, Stiager 2 i Værløse. 

Til mødet er sammensat et spændende og lokalt program med både historiske og nutidige oplæg om kommunen. Derudover vil der være en 'markedsplads' med emneopdelte stande om bl.a. bolig og byggeri, miljø, sundhedsfremme, kultur og fritid samt borgerservice.

Program

  • Præsentation af kommunen, ved borgmester Ole Bondo Christensen
  • Markedspladsen: Miljøvenlige tip til din bolig og have, skole-, dag- og fritidstilbud i Furesø og lær at bruge selvbetjeningsløsningerne i kommunen med dit NemID.
  • Mød repræsentanter for nogle af vores fantastisk foreninger og få et overblik over de muligheder du har for kultur-, fritids- og idrætsaktiviteter

Ved arrangementet introducerer vi dig til vores selvbetjeningsløsninger. Hvis du har lyst, skal du medbringe dit NemID. Har du ikke NemID, kan du bestille den via www.nemid.nu.

Næste velkomstmøde

Invitationer sendes direkte til nye borgere. 

Del:
Menu