Både bredde og elite

Vi har fokus på at give alle muligheden for et aktivt og indholdsrigt liv. På en hverdag, hvor sport og idræt ikke kun hører til på skoleskemaet, men også dyrkes i fritiden. Og på rammer, faciliteter og vilkår, der giver plads til både bredden og eliten.

Landets mest foreningsaktive

Med over 300 registrerede foreninger er vi den kommune i landet, der har flest foreningsaktive borgere i forhold til indbyggertallet. Børn og voksne i alle aldre udfordrer sig selv i et væld af idrætsgrene og hobbyforeninger og nyder godt af et mangfoldigt musik- og kulturliv.

Sommerferieaktiviteter

Foreningslivet og Furesø Kommune tilbyder hver sommer masser af sjove og udfordrende aktiviteter til ferierende skolebørn. 

Frivillige går forrest

I Furesø kan vi lide at finde løsninger i fællesskab. Det betyder bl.a., at frivillige, foreninger, kommune og erhvervsliv sammen skaber store kultur- og idrætsbegivenheder som Store Cykeldag, Furesø Picnicfestival, Farverige Furesø, Furesø Sommer Lege og Spil Dansk-dagen.

Resultatet er et godt sammenhold, stærke fællesskaber og meningsfulde aktiviteter, der er med til at gøre Furesø til et godt sted at bo, leve og arbejde. Søg i vores foreningsregister efter alt, hvad dit hjerte begærer inden for sport og kultur.

Vil du lave frivilligt arbejde, eller ønsker du at blive optaget i en forening i Furesø? Se, hvordan du bliver en del af det frivillige fællesskab i Furesø på www.frivilligfuresoe.dk.

De fantastiske fem. Sådan får man det i mødet med Furesøs frivillige, der her i filmen fortæller, hvad det frivillige arbejde gør for dem.
Del: