Tue Alleslev Lange, nomineret til Talentpris 2020, skuespil
Tue Alleslev Lange, nomineret til Talentpris 2020, skuespil

Tue er 16 år og indstillet af fem på vegne af Teatergruppen Syvstjernen, hvor han har spillet med siden 2013.

Tue er en fantastisk performer og meget musikalsk. Han mestrer skuespillet helt perfekt og har gennem årene udviklet sig enormt gennem en række bærende hovedroller. Derudover tager han initiativ til at undervise de andre skuespillere i både koreografi og sang.

Tues alsidige evner som skuespiller kom først til udtryk gennem roller som pukkelrygget bedemand med perfekt timing og solosang allerede i 2014, og hovedrollen som soldaten Jens i en gendigtning af H.C. Andersens ”Fyrtøjet” i 2016. I 2017 var Tue medforfatter på stykket ”Livstid”, hvor han spillede den lystne dødssøn Asmodeus, mens han i 2019 havde sin bedste præstation som Arne, den omrejsende jurist fra ”Dommere uden Grænser”, der også sang solo.

I indstillingen fra Henrik Brix Kronborg står:

”Tue er en fremragende skuespiller, der altid udmærker sig som værende blandt de bedste på scenen, hvor han gerne danser eller synger solo. Også udenfor rampelyset er han et inspirerende ungt menneske, der med sit engagement er en stor inspirationskilde og rollemodel for de yngre medlemmer i Teatergruppen”.

Del: