Tue er 18 år og har siden 2013 været et uvurderligt aktiv og talent for Syv-stjernen, han er vokset med sine roller, er særdeles vellidt og står som en rollemodel for de øvrige deltagere.
Tue er 18 år og har siden 2013 været et uvurderligt aktiv og talent for Syvstjernen, han er vokset med sine roller, er særdeles vellidt og står som en rollemodel for de øvrige deltagere.

Tue Alleslev Lange – Skuespil

Tue Alleslev Lange er indstillet af Teatertruppen Syvstjernen for sit talent for skuespil, koreografering og instruktion. Tue er 18 år og har siden 2013 været et uvurderligt aktiv og talent for Syvstjernen, han er vokset med sine roller, er særdeles vellidt og står som en rollemodel for de øvrige deltagere. Tue er en fremragende skuespiller, der altid udmærker sig blandt de bedste på scenen, hvor han også gerne både danser og synger solo, ligesom han har en imponerende sans for komik.

De senere år har han påtaget sig funktioner som instruktør og dansekoreograf, også til finalesang, fremvisning, og andre scener. På sidelinjen har han hjulpet forfattergruppen med idéer til teatermusik. Tue er et multitalent indenfor scenekunst, og helt aktuelt har han nu hovedrolle i en teaterforestilling på sit gymnasium.

Kontakt

Furesø Talentpris

E-mail: ungttalent@furesoe.dk

 

Del: