15-årige Toby Blander Hedegaard har i 2022 vundet en 5. plads til EM i Østrig samt podieplaceringer ved Grandprix og ranglistestævner.
For 15-årige Toby Blender Hedegaard har 2022 budt på en 5. plads til EM i Østrig samt podieplaceringer ved Grandprix og ranglistestævner, hvor han netop har sikret sig en 2. plads ved Zoom8 DM.

Toby Blander Hedegaard – sejlads

Farum Sejlklub har indstillet 15-årige Toby Blander Hedegaard, der startede sin karriere i optimistjollen. Da han voksede ud af den, faldt valget på den lidt større Zoom8-jolle, hvor han for alvor blandede sig med landets allerbedste sejlere. Han har deltaget i landstræningslejre, Grandprixstævner, og hans debutsæson kulminerede med en 8. plads ved VM i 2021, afholdt på Furesøen.

Siden da tog karrieren fart, da Toby vandt Sjællandsmesterskabet, Fynsmesterskabet og fik bronze ved DM i 2021. 2022 har budt på en 5. plads til EM i Østrig samt podieplaceringer ved Grandprix og ranglistestævner, hvor han netop har sikret sig en 2. plads ved Zoom8 DM. Toby elsker at sejle, og har valgt at blive i Farum Sejlklub, hvor han har tiltrukket nye træningsmakkere.

Kontakt

Furesø Talentpris

E-mail: ungttalent@furesoe.dk

 

Del: