Team Octavia, Grand Prix gymnastik

Team Octavia består af ti piger i alderen 14-17 år, der siden 2015 har stillet op i nationale og internationale konkurrencer i Grand Prix gymnastik og AGG (Æstetisk Gruppe Gymnastik)

Team Octavia, Grand Prix Gymnastik, Farum Gymnastikforening
Team Octavia, Grand Prix gymnastik

De har arbejdet intensivt de seneste år, for at opnå deres mål og drømme. I november 2016 blev holdet udtaget af et internationalt dommerpanel til at repræsentere Danmark i aldersgruppen 12-14 år. Det gjorde de både i Estland og Finland i 2017, og samme sæson fik de to bronzemedaljer i Grand Prix Gymnastik i DK.

I 2017 rykkede holdet op i juniorrækken og blev udtaget til at repræsentere Danmark i AGG. Det betyder deltagelse i EM i Estland i maj samt VM i Ungarn, juni 2018. I sæson 2017/18 har Team Octavia desuden vundet sølv og bronze i en international konkurrence i Sorø. Også i år er de udtaget til VM i Spanien og Bulgarien i maj 2019. Team Octavia har netop vundet DM i Grand Prix gymnastik i Greve.

Holdets passionerede og disciplinerede piger er store forbilleder for de yngre gymnaster i Farum Gymnastikforening, fordi de viser, hvad hårdt arbejde, fællesskab og vilje af stål kan føre til. De markerer sig både individuelt og som hold, og flere af dem er instruktører for de yngre Grand Prix gymnaster.

Gymnasterne på holdet er: Louise Walsøe Torup, Karina Kilhof, Frida Lise-Lotte Pirovano, Sasha Rose Bruun, Signe Lange Nielsen, Sidsel Kruse Larsen,

Mathilde Albæk Jessen, Nadia Østergaard Jørgensen, Xenia Wenøe og Jasmin Smith. Instruktører: Mathilde og Caroline Pichat.

Del: