Nikolaj Nording-Grooss, skuespil

Nikolaj er 15 år og har deltaget i Teatergruppen Syvstjernens forestillinger siden 2014

Nikolaj Nording-Grooss, skuespil
Nikolaj Nording-Grooss, skuespil

Han er gennem årene blevet mere og mere imponerende i sine replikker og i timingen af dem. Nikolaj har udviklet sit talent gennem forskellige karakterer – senest i år som borgmester Bond. Han leverer ikke blot overbevisende præstationer, men er også opmærksom på sine medspillere og skaber flot samspil og god stemning.

Nikolajs evner banede sidste år vejen for hans deltagelse i den populære ungdomsserie ”Klassen” på DR, hvor han i den aktuelle sæson spiller rollen som Christian. Som noget helt unikt er han desuden blevet udpeget af STV productions som medlem af forfattergruppen på de kommende sæsoner, hvor han skal bidrage med et ungt perspektiv.

Nikolajs præstation i ”Klassen” har åbnet flere døre, herunder en række Social Media produktioner i forbindelse med ”Klassen” og et tilbud om praktik hos DR. Ved dette års MGP spillede han desuden rollen som Mads Steffensen i en sketch, og han har deltaget i prøveoptagelser til en ny serie, der er blevet købt af DR. I sin tid på DR har Nikolaj gennemgået en enorm udvikling, og han har en unik forståelse for dramaturgi og for udformningen af den gode historie.

Del: