Maj Trolle, udspring

Maj er 14 år og har gået til udspring siden hun var otte år gammel – først som supplement til fodbold, siden helligede hun sig udspring som primære sport.

Maj Trolle, udspringer fra Farum Familie Svøm
Maj Trolle, udspring

Det har for alvor sat skub i karrieren, da Maj i de seneste år kun har vundet første og andenpladser ved årgangsmesterskaberne.

Maj har repræsenteret Danmark ved de nordiske juniormesterskaber i 2017. Ved 12 timers ugentlig træning med udspring i svømmehallen, tørtræning i trampolin- og springhal samt styrketræning, udvikler hun sig med udfordrende spring i sine serier på 1- og 3m vipperne. I årgangsgruppen 14-15 år er konkurrencen meget hård i de nordiske lande. Ved et stævne fornylig i Stockholm præsterede hun en 5. plads, hvor alle over hende havde deltaget i, eller var udtaget til Europæiske juniormesterskaber.                           

Udover de fire dages ugentlig træning deltager hun i træningssamlinger, træningslejre og rejser med Farum Familie Svøm til stævner i udlandet. Maj er desuden en god kammerat og humørspreder på sit hold, der hjælper de yngre med at lære vanskelige spring.

Del: