Maj Trolle, udspring

Maj er 14 år og har gået til udspring siden hun var otte år gammel – først som supplement til fodbold, siden helligede hun sig udspring som primære sport.

Maj Trolle, udspringer fra Farum Familie Svøm
Maj Trolle, udspring

Det har for alvor sat skub i karrieren, da Maj i de seneste år kun har vundet første og andenpladser ved årgangsmesterskaberne.

Maj har repræsenteret Danmark ved de nordiske juniormesterskaber i 2017. Ved 12 timers ugentlig træning med udspring i svømmehallen, tørtræning i trampolin- og springhal samt styrketræning, udvikler hun sig med udfordrende spring i sine serier på 1- og 3m vipperne. I årgangsgruppen 14-15 år er konkurrencen meget hård i de nordiske lande. Ved et stævne fornylig i Stockholm præsterede hun en 5 plads, hvor alle over hende havde deltaget i, eller var udtaget til Europæiske juniormesterskaber.                           

Udover de fire dages ugentlig træning deltager hun i træningssamlinger, træningslejre og rejser med Farum Familie Svøm til stævner i udlandet. Maj er desuden en god kammerat og humørspreder på sit hold, der hjælper de yngre med at lære vanskelige spring.

Send os din anbefaling

Send en mail med din anbefaling af et af de seks talenter til ungttalent@furesoe.dk eller brug linket til at tippe os om din favorit

Del: