Clara Hornnæss & Kristine Søndergaard, kaproning

Roklubben Furesø har indstillet de to unge talenter Clara og Kristine, der har roet sammen siden 2018 i flere forskellige bådtyper, herunder dobbeltsculler (2x) og på ungdomslandsholdet i dobbeltfirer (4x).

Clara Hornnæss & Kristine Søndergaard fra Roklubben Furesø
Clara Hornnæss & Kristine Søndergaard, kaproning

Clara er 16, Kristine 17, og begge piger er Team Danmark godkendte. Clara og Kristine blev i 2019 udtaget til U19 ungdomslandsholdets bruttotrop, hvor de ror for en udtagelse til junior VM i Tokyo i dobbeltscoller.

Udtagelsen skyldes de mange flotte resultater, de har opnået: I 2018 blev de årgangsmestre i Junior B (DM for 14-16-årige), fik andenplads ved DM i Junior A 2x og med U18 ungdomslandsholdet fik de fjerde og andenplads ved Baltic Cup i Polen i 4x dobbeltfirer. I indendørsroning blev Clara i 2018 Sjællandsmester i U16, mens Kristine tog titlen som Europa- og Danmarksmester i U18 letvægt. I slideroning fik de henholdsvis andenplads i 2-slide sammen, førsteplads i 4-slide og 8-slide, hvor de roede med og mod piger fra hele landet.

De træner 7-8 gange ugentligt og er både vedholdne, fokuserede og gode forbilleder for andre unge, blandt andet som instruktører ved sommerferieroning.

Send os din anbefaling

Send en mail med din anbefaling af et af de seks talenter til ungttalent@furesoe.dk eller brug linket til at tippe os om din favorit

Del: