Priser på trods 2021

Torsdag den 14. oktober uddelte Udvalg for kultur, fritid og idræt talentprisen for unge og kulturprisen ved en fælles prisoverrækkelse i Farum Kulturhus. Arrangementet blev smukt spillet i gang med musik ved elever fra Furesø Musikskole, Karen Bugge Poulsen og Kaya Skipper på tværfløjte, Iris Bak Halvgaard på flygel og Ida Aysel Jensen med sang.

Cafeen var fyldt op af spændte kandidater, indstillere og pårørende til de i alt 11 kandidater. Kandidaterne til kulturprisen var Charlotte Søllner Hernø, Foreningen Folkehaver i Farum, Anders Ahnfelt-Rønne, John Toelhøj og Simon Wesselhof. Simon Wesselhof fik prisen på 6000 kr. for sine arrangementer for unge i Furesø under corona, mens John fik en pris på 4000 kr. for sit frivillige arbejde med at skabe nye aktiviteter for ældre i Frivilligcenter Furesø.

Kandidaterne til talentprisen var Karen Bugge Poulsen (tværfløjte), Team Enya (gymnastik), Sofus Søndergaard Mikkelsen (skuespil), Ida Aysel Jensen (sang), Iris Bak Halvgaard (klaver) og Robert Nebel (Badminton). Robert Nebel fik hovedprisen på 5000 kr., mens de øvrige fem nominerede fik 1000 kr. hver.

Tine Hessner, formand for Udvalg for kultur, fritid og idræt holdt en hyldesttale for alle kandidater, og der blev serveret lækkerier fra Café Anaïs. Et festligt arrangement, hvor mange aldre og målgrupper blev klogere på og hyldede hinanden. Lettelsen over at vi nu igen kan mødes på kryds og tværs bidrog til den gode stemning.

Robert Nebel
Robert Nebel modtog talentprisen for sine badmintonresultater.
John Toelhøj
John Toelhøj modtog kulturprisen for nye ældreaktiviteter.
Simon Wesselhof
Simon Wesselhof modtog kulturprisen for arrangementer for unge under corona.

Her kan du læse om de i alt 11 kandidater

Alle Talenter

Talentprisen på trods 2021

Talentprisen gives til unge talenter fra 13 til 19 år, der har markeret sig stærkt inden for kultur- eller idrætslivet. Se de seks kandidater.

Alle Kulturpriskandidater

Kulturprisen på trods 2021

Kulturprisen gives til en ildsjæl, der har sat sit præg på kommunens kulturelle liv til glæde for borgere. Se de fem kandidater.

Retningslinjer for priserne

På trods af, at prisuddelingen i 2021 er "Priser på trods!", så er retningslinjerne for de to priser, som de plejer at være. Her kan du læse mere om retningslinjer for priserne.

Vindere af talentprisen 2020

Furesø Talentpris

Talentprisen gives for at anerkende og synliggøre de af Furesø Kommunes unge, som viser særlige evner og talenter på kultur- og idrætsområdet. Læs om…

Kulturpris 2019

Furesø Kulturpris

Kulturprisen gives for at påskønne kulturelle ildsjæle, foreninger og organisationer, som har sat deres præg på kommunens kulturelle liv. Læs om retni…

Har du spørgsmål, så kontakt os

Del: