Musikskoleband.Juni2020
Deep Turtle spillede til Talentprisuddelingen i 2020. Vi glæder os til endnu en festlig prisuddeling den 14. oktober i Farum Kulturhus.

Indstil kandidat senest 30. august 2021

Kender du en kandidat til talentprisen for unge (13-19 år) eller kulturprisen? Så send en mail med information om din kandidat og en begrundelse for indstillingen.

Vi skal modtage din indstilling sammen med ønskede bilag i en samlet mail (fx billeder eller anbefalinger) senest den 30. august 2021:

Vi glæder os til at modtage indstillingerne. Husk at orientere dig i retningslinjerne for priserne nedenfor. Du kan også se de to videoer, som Furesø Ungepanel har hjulpet os med at lave. Del dem meget gerne.

Her kan du finde retningslinjerne for priserne

Vindere af talentprisen 2020

Talentprisen

Talentprisen gives for at anerkende og synliggøre de af Furesø Kommunes unge, som viser særlige evner og talenter på kultur- og idrætsområdet

Kulturpris 2019

Kulturprisen

Kulturprisen gives for at påskønne kulturelle ildsjæle, foreninger og organisationer, som har sat deres præg på kommunens kulturelle liv.

Følg med her på siden

Vi opdaterer siden med nyt løbende. Du kan abonnere på siden, så du automatisk får besked om ændringer. Læs mere nedenfor.

Del: