Stort set alle faciliteter i Furesø Kommune er åbne igen

Med de nye retningslinjer åbnes der for anvendelse af alle lokaler, herunder saunaer og omklædningsrum. Man skal stadigvæk holde afstand og afspritte kontaktflader efter brug. Enkelte faciliteter kan dog fortsat være omlagt til anden brug. De foreninger, der kan være berørt heraf, er blevet kontaktet af Lokalebookingen.

Mundbind

Mundbind er udfaset i samtlige kultur-, fritids- og idrætsanlæg.

Mulighed for opdeling af faciliteter

Hvis en facilitet tydeligt opdeles i områder med mindst 2 meter mellem hver, så gælder forsamlingsloftet for hvert område for sig.

Hvert område skal have sin egen ansvarlige træner/underviser, og en træner må kun have ansvaret for aktiviteterne i ét af områderne.

Koordinering af foreningsaktiviteter

I mange faciliteter har flere foreninger aktivitet på samme tidspunkt.

Det drejer sig om blandt andet om Farum Kulturhus, Stien, Satellitten, Farum Arena, Søndersøhallen, Bybækhallen og Solvanghallen.

I forbindelse med afvikling af aktiviteter vil vi koordinere forskellige ind- og udgange og/eller ensretning i disse faciliteter, så vi reducerer smitterisikoen på tværs af aktiviteterne.

Krav til hygiejne og rengøring

Kommunen følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og sørger for en grundig, daglig rengøring af de kommunale faciliteter. Foreningerne har selv har selv ansvar for:

  • Hyppig og grundig aftørring/afspritning af fælles kontaktpunkter før og efter hver aktivitet, fx dørhåndtag.
  • Fælles redskaber og remedier rengøres mellem forskellige brugere, eller der benyttes personlige redskaber eller engangsudstyr. Foreninger bør opfodre til brug af personlige redskaber.
  • Toiletter bør aftørres efter individuelt brug.
  • Udluftning/gennemtræk i de lokaler, hvor det er muligt, minimum hver time, og uden deltagere i lokalet.
  • Foreninger i egne faciliteter, eller som har driftsaftaler med kommunen, skal selv sørge for at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer, som omfatter både den grundige, daglige rengøring og den løbende rengøring/afspritning i forbindelse med aktiviteten samt udluftning.

Omklædning, toiletter og badefaciliteter

Omklædning og badefaciliteter er åbne. Vi anbefaler fortsat at klæde om og bade hjemme.

Coronapas

Læs mere om coronapas på siden Coronapas - fremvisning og udfasning

 

FORSALINGSLOFTRULLE

Kontakt

Værløse Svømmehal

Kirke Værløsevej 60
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4700

Del: