Skip til hoved indholdet

Bliv eller rekrutter frivillige

Denne side er både for borgere, som ønsker at søge et frivilligt arbejde, samt for foreninger, fællesskaber og andre frivillige organisationer, som ønsker at søge flere frivillige til deres initiativer.

Frivillighed er vigtigt

I Furesø Kommune bringer frivillige foreninger, organisationer og fællesskaber stor glæde blandt kommunens borgere. De mange frivillige indsatser er med til at højne livskvalitet, sundhed, glæde og samhørighed hos borgerne i Furesø. Men frivillighed er også vigtigt for de folk der yder en frivillig indsats. Frivillige oplever nemlig at være en del af et fællesskab, hvor de bidrager med et meningsfuldt arbejde, der kommer både samfundet og dets borgere til gavn. Det giver altså både glæde til de borgere som de frivillige indsatser berør, men også de frivillige der udfører opgaven. De frivillige oplever altså stor glæde, samhørighed og tilfredshed ved at udføre frivilligt arbejde.

Vælg mellem emnerne:

I Furesø Kommune har vi en bred vifte af frivillige aktører, som omfatter både idrætsforeninger, humanitære foreninger, grupper af frivillige (fællesskaber) samt enkelte personer som yder frivillige indsatser for både børn, unge, voksne og ældre.

Gå på opdagelse i mulighederne

Der findes mange forskellige typer af frivilligt arbejde, som spænder fra at være tennistræner på klubbens ungdomshold, frivillig ved en socialforenings familienetværk, spille musik på et plejehjem til at være indsamler ved årlige indsamlingsevents. 

Har du lyst til at blive frivillig, så kan du gå på opdagelse i de forskellige foreninger i Furesø i vores foreningsoversigt eller kontakte Frivilligcenter Furesø, der kan hjælpe med at finde frem til frivillige netværk. Derudover kan du også se lokale frivillig jobs på portalen Frivilligjob.

Steder at være frivillig

Har du lyst til at yde en frivillig indsats i en af de lokale foreninger, kan du eventuelt finde kontaktoplysninger på den relevante forening i Foreningsregistret, som du finder her: 

Frivilligcenter Furesø er en selvstændig forening, der er til for alle foreninger i Furesø kommune. Vi virker til gavn for lokalsamfundets borgere. Vi formidler kontakt mellem borgere, der ønsker at være i frivillige, og de foreninger, som har behov for dem.

Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde med mere end 9.000 jobopslag årligt fra frivillige foreninger og andre organisationer, der har frivillige aktiviteter. 

Borgere, foreninger og andre frivillige fællesskaber kan oprette grupper på Boblberg. I kan kvit og frit oprette en gruppe på Boblberg, hvor I kan dele information og billeder mellem gruppens medlemmer. En af fordelene ved at bruge Boblberg er, at I kan dele jeres information på en GDPR-sikker måde.

Gruppen kan både være synlig og åben for alle Boblbergs brugere, eller I kan oprette en lukket gruppe, som kun I kan invitere til.

Se hvilke grupper der findes på Boblberg og kom i gang med at lave dine egne opslag.

Mere om frivillighed

Er din forening, frivillige organisation eller fællesskab på udkig efter flere frivillige til at bidrage til jeres indsats, så er der flere muligheder for at finde dem.

Forslag til rekruttering af frivillige


Vil du eller din frivillige organisation gerne indgå et samarbejde med Furesø Kommune om en fælles indsats?

Furesø Kommune ønsker at fremme samarbejde med foreninger, fællesskaber og andre frivillige organisationer i relation til at styrke velfærdsområdet i Furesø.

Styrkelse af samarbejdet med frivillige ønskes, da frivillige indsatser giver et godt supplement til de kommunale indsatser.

Samarbejdet mellem Furesø Kommune og frivillige organisationer giver mulighed for at nå ud til flere borgere.

Som led i dette arbejde er der nedsat et netværk af kommunale frivilligkoordinatorer. Netværket skal blandt andet forenkle de frivilliges indgang til kommunen, så frivillige organisationer og andre frivillige nemt kan komme i kontakt med relevante centre, afdelinger og kontaktpersoner i Furesø Kommune.

Kontakt til Furesø Kommune

Så ønsker du eller din frivillige organisation at samarbejde med Furesø Kommune om en indsats, så har I mulighed for at rette henvendelse til kommunens netværk af frivilligkoordinatorer.

Kontakt til netværket: Josefine Needham Jørgensen, tlf. 72164242, mail: jnan@furesoe.dk

Kontakt

Kultur og Fritid

Stiager 2
3500 Værløse
fritid@furesoe.dk

Ring til os

Abonner på nyt fra furesoe.dk

Opret dit abonnement her

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback