• Tilmelding

  Tilmeldingen åbner onsdag den 22. maj kl. 7.00
  Du skal tilmelde dig online på denne hjemmeside. Du kan ikke tilmelde dig via mail eller pr. telefon. Tilmelding sker efter først til mølle!

  Furesø Kommune forbeholder sig ret til at foretage ændringer i de enkelte holds tid, timetal, aktivitetssted og tager forbehold for evt. trykfejl.

  Maks. 2 aktiviteter
  Du kan kun tilmelde dig 2 aktiviteter. Deltagere, som er tilmeldt mere end 2 aktiviteter, vil automatisk blive slettet fra den aktivitet, som de senest har tilmeldt sig.

  Restpladser
  Den 3. juni kl. 8.00 vil der blive åbnet op for alle restpladser og muligheden for at tilmelde sig flere end 2 aktiviteter.

  Tilmeld din kammerat
  Du kan tilmelde op til 3 personer per aktivitet. Du kan altså tilmelde dine kammerater samtidig med, at du tilmelder dig selv. Det forudsætter selvfølgelig, at der er minimum tre ledige pladser på den ønskede aktivitet.

   

   

   

 • Priser og betaling

  Prisen fremgår under de enkelte aktiviteter. Du betaler ved tilmeldingen med Dankort.

   

 • Afmelding

  Hvis du alligevel ikke kan komme til den aktivitet, du har tilmeldt dig, skal du sende en mail til sommerferieaktiviteter@furesoe.dk med din afmelding. Vi gør os nemlig umage med at tilbyde pladserne til dem, der er på venteliste. Vi returnerer penge til dig, hvis du afmelder deltagelsen senest 14 dage før aktivitetens start.

   

 • Husk ulykkesforsikring

  Vi gør opmærksom på, at Furesø Kommune ikke har en forsikring, der dækker ved ulykkestilfælde. Det er på eget ansvar at deltage i aktiviteterne.

   

 • Aflysning af aktivitet

  Hvis der ikke er nok tilmeldte til en aktivitet, vil aktiviteten blive aflyst. I tilfælde af aflysning, får du direkte besked på e-mail og dine penge bliver tilbageført.

   

 • Læs mere om Sommerferieaktiviteter

  Folkeoplysningsudvalget og Furesøs aktive foreninger tilbyder i samarbejde med Furesø Kommune sommerferieaktiviteter for kommunens elever, der skal i 1.-9. klasse efter sommerferien. Bevillingen til at afvikle disse aktiviteter er givet af Furesø Kommunes Folkeoplysningsudvalg.

   

Kontakt

Sommerferieaktiviteter

Kultur og Fritid
Stiager 2
3500 Værløse
E-mail: sommerferieaktiviteter@furesoe.dk
Tlf.: 7235 4730