Cykelture

Find inspiration til cykelture i og omkring Furesø Kommune.

 • Mølleådalen 1: Buresø til Fiskebæk

  Fra Buresø til Fiskebæk er der ca. 14 km. Turen, der er afmærket med skilte, forbinder de fire søer Buresø, Bastrup Sø, Farum Sø og Furesø. Landskabet er meget varieret og veksler mellem åbent land, skove og søer. Langs ruten finder du mange kulturminder fra oldtiden og nyere tid samt meget værdifuld natur. Det smukke tunneldalslandskab byder på stejle stigninger. Turen er ikke egnet for kørestolsbrugere.

  Download folderen her 

 • Mølleådalen 2: Fiskebæk til Lyngby

  Fra Fiskebæk til Lyngby er der ca. 12. km. Turen går gennem de smukke skove ved Furesø og ad Prinsessestien gennem Lyngby Åmose. Ruten er ikke afmærket med skilte. Da stien langs Furesøen er meget smal og stærkt kuperet, kan den ikke anbefales for cyklister, der i stedet følger en rute ad de bedre skovveje og på cykelstier langs offentlig vej. Mountainbike på stien langs Furesø er ikke tilladt.

  Download folderen her

 • Mølleådalen 3: Lyngby til Øresund

  Fra Lyngby Sø til Strandmøllen ved Øresund går turen gennem Mølleådalens naturskønne landskab med ellesump og rørskove, åbne søflader og skovbevoksede bakker. Turen er på godt 11 km, og undervejs passerer man otte historiske møllesteder. Ruten har ikke en særskilt afmærkning, men følger eksisterende veje og cykelstier.

  Download folder her

 • Hillerød til Farum

  Cykelrute 31 er en 20 km lang og bilfri forbindelse mellem det grønne Nordsjælland og Københavnsområdet. Ruten benytter eksisterende stier igennem de 3 byområder Hillerød, Allerød og Farum. Den sniger sig snedigt gennem labyrintagtige boligområder, og mellem byerne benyttes småskove og moser i en afvekslende rytme.

  Download folder her

Cykeltur, Bregnerød kro, rute 31
Cykelrute 31 - Fra Hillerød til Farum