Baadfarten stævner ud 

Traditionen tro kan de lyse måneder igen nydes fra søsiden ombord på en af de gamle, smukke træbåde, som sejler på Lyngby Sø – Mølleåen, Bagsværd Sø og Furesøen. Stå af og på undervejs på sejlturen og oplev den skønne natur, de dejlige traktørsteder eller måske en kunstudstilling på turen.

Antallet af passagerer ombord er halveret grundet Covid-19.

Som altid er det også muligt at leje bådene til fødselsdage, konfirmationer eller bryllupper.

Furesøen

På Furesøen sejles søndage og helligdage indtil den 12. september med stop blandt andet på Furesøbad med mulighed for restaurant- og kioskbesøg. Sejlturen varer ca. 1 time og 50 minutter.

Lyngby Sø

På Lyngby Sø – Mølleåen, med afgang fra Sorgenfrivej, sejles der fra d. 13. maj hver hele time fra kl. 10-16 lørdage, søndage og helligdage indtil den 27. juni. Herefter tirsdag-søndag indtil den 15. august og så igen lørdage og søndage indtil den 12. september. Sejltiden er ca. 55 minutter.

Bagsværd Sø

På Bagsværd Sø sejles der tirsdag-søndag+helligdage indtil den 29. august med afgang fra Sorgenfrivej en gang i timen fra kl. 10.30-16.30. Herefter lørdage og søndage indtil den 12. september. Sejltiden er ca. 55 minutter, hvor man sejler forbi Aldershvile Slotspark og Sophienholm, som både frister med kunstudstillinger og café.