Genstarts Dag åbner foreningslivet efter corona

De fire foreningsgrupperinger i Furesø, også kaldet samrådene (Kultur, Idræt, Spejder og Aftenskoler), markerer lørdag den 4. september i fællesskab starten på den kommende sæson med Åbent Hus rundt omkring i foreningslivet og en fælles koncertoplevelse på Furesøbad. Du er inviteret med.

Sæt kryds i kalenderes allerede nu, for den første lørdag i september måned inviteres du til Genstarts Dag i Furesøs mangfoldige kultur-, fritids- og idrætsliv. Efter en hård periode med massevis af halve og hele nedlukninger skal fritidslivet blomstre på ny.

Genstarts Dag byder blandt andet på åbent hus hos foreninger og aftenskoler, som gerne vil vise og fortælle om deres alsidige aktiviteter og de mange muligheder, der er for at have eller få et rigt fritidsliv i stærke fællesskaber i Furesø Kommune.

Aktiviteterne afvikles flere steder i hele kommunen, blandt andet ved Furesøbad, og man kan besøge lige så mange aktiviteter, man har lyst til og er nysgerrig efter at vide mere om.

Fælles koncert til colombianske rytmer

Dagen markeres også med en stor koncertoplevelse ved Furesøbad, hvor det syv-personers store band ’Trypical Cumbia’ vil sætte rytmer til en af de sidste sommeraftenener i år og samtidig skyde den nye sæson i gang for fuld udblæsning.

Programmet udvikler sig løbende og opdateres her på siden.

Om Genstarts Dag

  • Arrangementet ”Genstarts Dag” afvikles lørdag den 4. september 2021
  • De fire samråd i Furesø Kommune, som er Kulturelt Samråd, Furesø Idrætsråd, Aftenskolernes Samråd og Spejdernes Samråd, arrangerer dagen i fællesskab med opbakning af medlemsforeninger.
  • Programmet for Genstarts Dag vil løbende blive opdateret her på siden.
Foto Jose Lezaeta
Del: