Arrangementet var meget velbesøgt, og omkring 100 borgere deltog og hørte om oplæg fra udvalgsformand Lene Munch-Petersen (A), ladestanderoperatører, Copenhagen Electric, VAB og NaboGo.

Der var en god stemning, og der blevet lyttet ivrigt til de mange spændende oplægsholdere. Særlig var der stor opmærksomhed for at høre Henrik Schaltz Olsen fra Grunderejerforeningen Tårnhøjgård. Han fortalte meget detaljeret om de udfordringer og problemer som har grundejerforeningen har stødt på i deres arbejde med at få etableret ladestandere til deres biler.

Der blev også lyttet intenst til Lars Hansen, som hver dag pendler på cykel mellem Farum og Kastrup, en tur på 30 km hver vej. Lars fortalte om sin motivation for at cykle, hans sundhed og om hvordan kan klare regn og blæst i praktisk tøj.

Der vil blive et opfølgende møde på Furesø Rådhus den 18. november kl 15-17, hvor det er muligt at høre mere om muligheden for at søge tilskud til at søge tilskud til opsætning af ladestandere i boligforeninger.

Opstilling af ladestander til elbiler

Sådan gør du, hvis du vil etablere el-ladestandere på veje og offentlige p-pladser.

Strategi for ladestandere i Furesø Kommune

Et af de tiltag, som er vigtige, er omstillingen til el-biler. Selvom rigtig mange ture kan tages på cykel, el-cykel eller med tog og bus, så har mang…

Furesø Bliver Elektrisk, Lene Munch Petersen
Lene Munch-Petersen bød velkommen på markedspladsen

Kontakt

Farum Kulturhus

Stavnsholtvej 3
3520  Farum
Tlf.: 7235 4575
E-mail: farumkulturhus@farum.dk

Åbningstider:
Mandag-fredag kl. 08.00-20.00
Lørdag kl. 08.00-16.00
Søndag er der lukket